Українці не раз доводили всьому світу, що серед наших співвітчизників багато видатних людей, що володіють неймовірними здібностями і талантами. Роботи наших музикантів, художників, спортивні та наукові досягнення змушували світову громадськість відкривати роти від подиву. Що стосується Херсона, то у нього своя особлива гордість – молодий чоловік, якому по плечу будь-яка перешкода.

Дмитра Лісового херсонці називають не інакше, як людина-павук. Ті, хто стає випадковим свідком його дивовижних трюків і підйомів на запаморочливу висоту, довгий час не можуть прийти до тями від побаченого. Херсонець із задоволенням демонструє свої здібності і без використання спеціального спорядження підіймається по будь-якій стіні.

Альпініст

Дмитро поділився розповіддю про те, що займається альпінізмом більше 15 років, тому немає такої перешкоди у кам'яних джунглях, яку він не зміг би подолати.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що мешканка Великобританії повністю відмовилася від їжі тваринного походження, про що через деякий час сильно пошкодувала. Причиною стати веганом послужили вчинки її знайомих, і вона розповіла, що оскільки давно не їла молочні продукти, то думала, що так само легко відмовиться і від м'яса. Дівчина зізналася, що спочатку дійсно відчула себе краще, однак потім почали відбуватися страшні речі.

Як повідомляв портал "Знай.uа": дівчина по імені Кейтлін Брейтуейт протягом 14 років харчувалася виключно гамбургерами і не могла вживати іншу їжу. Вся справа в тому, що дівчина c двох років страждала розладом виборчого харчування — психічною хворобою, яка змушує відмовлятися від певних продуктів. З цієї причини її нудило від будь-якої їжі, крім гамбургерів.

Також "Знай.uа" писав, що хлопець на ім'я Стівен Гіллатт зізнався, що відчуває панічний страх перед дзеркалами, а точніше перед своїм відображенням. Як розповідає він сам, незвичайна фобія з'явилася у нього чотири роки тому як наслідок нервового зриву. З тих пір він намагається не дивитися в дзеркала та інші поверхні, де можна побачити своє відображення.