Про альфа-самців ми чули мало не з дитинства. На противагу їм омега-чоловіків прийнято вважати такими, що не заслуговують уваги, іншими словами - невдахи та аутсайдери, які ліниво відрощують пивні животи. Однак не варто чоловіків порівнювати зі зграєю вовків.

Що приходить на розум, коли ми чуємо слово "чоловік"? Сила, схильність до суперництва, лідерства. Спритний мисливець, полігамний, агресивний, прагне бути в центрі уваги. Однак не всі представники сильної половини людства вписують у це порівняння.

Омега-чоловік

На відміну від альфа - і бета-самців, вони уникають ризику і протистоянь. Хоча вони можуть бути впевнені у собі не менше, ніж альфи. Вони не претендують на лідерство та віддають перевігу залишатися в тіні. Проте це не заважає їм добиватися успіхів, у тому числі і в коханні.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Плюси омега-чоловіка

На відміну від альфа-самця, він інтроверт. Коли знаходиться в галасливій компанії, це знеструмлює його. Саме тому чоловік-омега воліє проводити час на самоті або в компанії декількох близьких друзів. Він черпає енергію у звичному йому середовищі, а не серед зграї осіб, які змагаються за право бути №1.

Омега, як правило, розслаблений і урівноважений. Його мало що здатне вивести з себе по-справжньому. І він не з тих людей, які будуть битися за щось малозначне. Він краще піде в іншому напрямку, ніж витрачати сили на те, що не варто цього.

Тестостерон у них не зашкалює. Такі чоловіки більш ніжні та стримані в інтимних стосунках.

Чоловік-омега не буде вимагати від вас вечері з трьох страв після важкого робочого дня, а замість цього попросить помасажувати його надруджені руки. Він ідеальний для романтичних вечорів, подивиться з вами ваш улюблений фільм, навіть якщо дивився його вже сто разів.

Якщо вам потрібен хлопець, який з радістю допоможе вам з переїздом, звертайтеся до нього. Омега-чоловік допоможе вам не тому, що захоче виглядати героєм у ваших очах, а тому, що добрий.

Такий чоловік чуйний, він може дивитися на ситуацію з іншого боку, поставити себе на місце іншої людини. Альфа-самцям таке не притаманне.

У чоловіка-омеги рідко буває багато друзів. Так як він інтроверт і вважає за краще проводити дозвілля в компанії телевізора або улюбленої книги. Тому ви не побачите сотень друзів на його соцсторінки, якщо така взагалі існує.

Він цінує та любить проводити час з кількома кращими друзями за бокалом дорого напою, пуста балаканина ні про що його не влаштує.

У той час як альфа-самець постійно стурбований тим, як його сприймають оточуючі, омезі плювати на подібне. Ці чоловіки добре знають собі ціну.

Нагадаємо, психологи дали пораду українкам, які живуть та все роблять заради інших.

Як повідомляв портал Знай.ua, про які інтимні бажання мовчать різні знаки Зодіака.

Також Знай.ua писав про те, що від цих чоловіків потрібно бігти якнайдалі.