Павло Глоба каже, що тиждень пройде по-звичайному, але є деякі нюанси.

Слідуючи порадам астролога, ви зарядитесь позитивною і творчою енергією планет і зірок.

Овен

Овнам буде посміхатися удача, тому сприятливими виявляться цілих чотири дні: понеділок, вівторок, субота і неділя. Завершити місяць людям цього знака – неважке завдання, але не втрачайте концентрацію.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Телець

Тельців також очікують вдалі дні – з 27 по 29 березня. В останній день тижня будьте обережні, особливо зі своїми думками. Наприкінці тижня краще двічі подумати перед якимись важливими кроками.

Близнята

Близнюків чекає старанний робочий тиждень. І не тільки в бізнесі: це стосується і дому, і служби, і любові з взаємовідносинами. На вихідних представників цього Знаку можуть чекати великі перемоги в любовній сфері. Це буде чарівний час, ідеально підходить для зустрічей і знайомств, для романтики та спільного проведення часу з другою половинкою. На самому початку тижня, навпаки, Близнюків можуть очікувати неприємні сюрпризи і сварки.

Рак

Раків удача щедро обдарує в кінці тижня, оскільки планети налаштуються на позитивну хвилю. Тиждень буде непростим. У Раків активною стане їх темна сторона, з якою доведеться боротися. Потрібно буде боротися з бажанням встигнути скрізь і у всьому відразу. Павло Глоба каже, що краще зупинити свій вибір на сім'ї і сімейних справах. На вихідних приділяйте час рідним і близьким, а також справам по дому і прибиранню.

Лев

Цей знак буде страждати від занепаду сил, оскільки зірки і планети увійдуть в дисонанс один з одним. Фізичним вправам слід надати помірний темп. Те ж саме стосується й інтелектуальної праці. Потрібно міняти обстановку і правильно відпочивати. Якщо Лев, наприклад, працює у сфері інтелектуальної праці, то відпочивати потрібно активно: гуляти, ходити в спортзал, баню, бігати, робити вправи вдома і так далі.

Діва

Вже у вівторок зірки і планети змінять до Дів своє ставлення на негативне. Дів чекає внутрішній дисонанс. Буде присутній страх, комплекси і невпевненість. Постарайтеся мислити позитивно з початком понеділка, в іншому випадку вашим планам не судилося збутися. Зрозумійте власні цілі і залишайтеся вірними принципам. Це приведе вас до успіху з 25 по 31 березня

Терези

Цьому Знаку слід бути обережними, оскільки доля буде подавати різні знаки. Важливо їх розрізнити, так як по-іншому досягти успіху – неможливо. Бігти від невирішених проблем не варто, як і від обов'язків по будинку, по роботі.

Скорпіон

30 і 31 березня будуть самими небезпечними для цього Знака. Зберігайте позитивний настрій завдяки зібраності і пунктуальності. Не шукайте проблеми на робочому середовищі або любові – просто слідуйте простим правилам

Стрілець

Стрільці повинні позбутися від ліні і апатії. На вихідні зірки приготували їм повну гармонію і велику удачу. Всі проблеми підуть геть і у Стрільців настане світлий час. В будні дні зануртесь у справи з головою, але не думайте про втому і проблеми, а також невирішені завдання.

Козеріг

Павло Глоба не радить конфліктувати Козерогам з заздрісниками і ворогами. Поводьтеся обережно. Цьому знаку Зодіаку протипоказаний негатив. На цьому тижні у Козерогів з'явиться багато труднощів, але з ними справлятися буде головним задоволенням.

Водолій

Водолії повинні створити хорошу енергетику будинку. Саме в цьому місці представникам цього Знака буде щастити найбільше. Астролог радить одягатися тепліше і не ризикувати здоров'ям. Початок тижня буде неймовірно позитивним.

Риби

Риб удача обдарує в такі дні, як четвер і п'ятниця. Астролог радить планувати свої справи саме на ці дні.

Нагадаємо, Астролог розповів, хто переможе на українських виборах 2019: просто неймовірна удача

Як раніше повідомляв "Знай.ua", Нумерологи розповіли, для кого 2019 стане переломним і назвали щасливу цифру

Також "Знай.ua" писав про те, що Астрологи розповіли, де знайдуть любов всі знаки Зодіаку: в спортзалі, на роботі або в соцмережах