Сімейна пара з Мічигану поділилася страшними зображеннями "примарною" фігури, яка подряпала їх однорічну дитину серед ночі.

Як повідомляє The Sun, двадцятип'ятирічна мати дитини Хізер Броу прокинулася посеред ночі, почувши плач своєї дочки Лілі.

Жінка спустився в кімнату до дитини і виявила на щоці у дівчинки "три глибокі фіолетові подряпини".

Подряпини, що залишилися після тієї ночі

Хізер спершу спробувала знайти раціональну причину, як це відбулось, але дівчинка не змогла нічого їй розповісти.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Тоді вони з нареченим Джошом вирішили переглянути камеру відеоспостереження в дитячій кімнаті. Побачене ними, м'яко кажучи, шокувало.

Перелякана пара стверджує, що об'єктив камери зафіксував чоловіка, який швидко пройшов повз ліжка Лілі, а потім зник у повітрі.

Слід зазначити, що Джош і Хізер живуть в гостьовому будинку матері Джоша, в якому неодноразово фіксували сліди "паранормальної активності".

За словами матері Джоаша, що колишнім власником цього будинку була літня жінка, яка померла від перелому стегна, але її тіло виявили багато днів

Крім того, в цьому будинку жив брат з шизофренією до самої смерті.

Невідома фігура в кімнаті дитини

Хізер стверджує, що раніше чула крики, тупіт і сміх, коли була одна вдома.

"Іноді в душі, я чую, як хтось бігає по сходах вгору і вниз. Одного разу вранці я прокинулася, щоб підготуватися до роботи, і раптом відчула чиїсь невидимі руки у себе на шиї", — говорить Хізер.

Хізер і її донька Лілі

Хізер стверджує, що дівчинка Лілі тепер постійно вказує на "кут кімнати". Господиня вважає, що у духа явно недоброзичливі наміри. Тепер пара шукає новий дім.

Нагадаємо, привид в старовинному сукню прийшов "скупитися" в супермаркет.

Як повідомляв портал "Знай.uа", на старовинному знімку розгледіли привид солдата.

Також "Знай.uа" писав, вчені розповіли всю правду про привидів.