Людина народжується під певним знаком Зодіаку, який наділяє її тими чи іншими якостями. Завдяки цьому можна визначити вашу сумісність з партнером та ймовірність розлучення.

Астрологи стверджують, що найбільш часті випадки розлучень серед таких знаків: Близнюки, Риби та Терези. Причиною цього вважають те, що людям, народженим під цими знаками Зодіаку важко зосереджуватися на одних стосунках.

Також астрологи кажуть, що є певні знаки Зодіаку, яких найчастіше кидають. Серед них Овен, Діва та Скорпіон в силу пов'язаних з їх характером причин.

Розберемося ж з ким не варто пов'язувати долю кожному із знаків Зодіаку.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів
Показати ще

Овен

Овни часто бувають агресивні та вперті. Вони постійно провокують партнера на конфлікти, тому таким людям потрібна та людина, яка зможе згладжувати гострі кути та знаходити компроміс. Навіть, якщо між вами повна ідилія на початку стосунків, астрологи не радять одружуватися із Левом, Скорпіоном та Раком.

Телець

Телець — знак землі, тому він постійно хоче міцно стояти на ногах. Його пріоритетом буде комфорт вдома. Якщо Телець не буде мати спільних цінностей з партнером, справи кепські. Астрологи не рекомендують заводити стосунки Тільцям із Водоліями, Стрільцями та Близнюками. Ці знаки Зодіаку занадто непостійні та авантюрні для Тільця.

Близнюки

Близнюки - це той знак Зодіаку, якому важко довго вживатися із однією людино. Саме такі люди найбільше полюблять самотність та навіть насолоджуються нею. Тому їх союз з Дівою, Козерогам та Рибами приречений.

Рак

За вдачею цей знак Зодіаку націлений на сімейні відносини, високо цінує традиції та з більшою ймовірністю тримається за сімома замками й не любить щось змінювати. Але все ж іноді і йому доводиться розлучатися, особливо якщо ваш партнер є представником одного з наступних знаків: Терези, Водолій та Овен.

Лев

Цей знак Зодіаку досить активний та розумний, але вважаєте за краще, що увесь світ повинен крутитися навколо нього. Йому буде важко з тими знаками Зодіаку, які не зможуть дати достатньо уваги. Особливо астрологи застерігають від шлюбів із Дівами, Скорпіонами та Овнами.

Діва

Цьому знаку Зодіаку дуже підходить персонажу Бенедикта Камбербетча у фільмі "Шерлок". Будь-яка Діва приділяє пильну увагу кожній деталі та вміло користується своїм аналітичним розумом. Крім того, Діви дуже вибагливі й будуватимуть стосунки далеко не з кожним. Їх відносини навряд чи складуться з Овнами, Водоліями та Рибами.

Терези

Вам завжди й у всьому потрібно знаходити баланс. Тож не дивно, чому ваш знак Зодіаку представлений саме в вигляді врівноважених Терезів. Якщо партнер, який порушує цю рівновагу, буде вами залишений. Особливим не пощастить наступним знакам: Риба, Діва та Рак.

Скорпіон

Не секрет, що ваш характер схожий на руйнівну хвилю. Ви завжди дуже пристрасні, інтенсивні та наповнені бажанням. Утримати таку міць здатний не кожен. Особливо це не під силу таким знакам: Близнюки, Лев та Стрілець.

Стрілець

Ваш знак Зодіаку дуже цікавий, неспокійний і одержимий якимись глобальними ідеями. Коли ви настроюєтеся на те, щоб щось досліджувати, ви будете думати тільки про це. Ніщо і ніхто не зможе вас зупинити. астрологи застерігають вас від відносин із Тільцем, Козерогом та Левом.

Козеріг

Ваш знак Зодіаку досить працьовитий, ефективний і організований. Той, хто перешкодить вам підніматися вище, не буде для вас хорошою партією і, швидше за все, випаде з вашого життя. Тому відносини зі Стрільцями, Близнюками та Овнам принесуть вам лише розчарування.

Водолій

Ваша нездорова пристрасть до свободи може розвести вас практично з будь-яким знаком Зодіаку, адже ви абсолютно не виносьте, коли вас починають душити зобов'язаннями або почуттями. Однак наступні три знаки Зодіаку будуть особливо для вас нестерпні: Скорпіон, Рак та Діва.

Риби

Ви відчуваєте багато речей зовсім не так, як інші, а набагато глибше і гостріше, каже астролог infoniac.ru. Ви володієте сильною інтуїцією і вмієте співпереживати. Однак і вам іноді доводиться розлучатися, особливо якщо ви пов'яжете життя з наступними знаками: Скорпіон, Козеріг та Овен.

Нагадаємо, що психологи розповіли, як закохати у себе чоловіка: 5 простих кроків і він твій.

Раніше "Знай.uа" повідомляв, 4 ознаки того, що твій хлопець плейбой.

Також "Знай.uа" писав, що ми підготували для вас 7 ознак того, що ви зі своїм партнером залишитеся разом назавжди.