25-річна дівчина на ім'я Хізер Брау та її 30-річний наречений на ім'я Джош Хіггінс розповіли про дивну подію, що сталася в їхньому будинку в американському штаті Мічиган. Їхня маленька дочка Лілі спала вночі у своєму ліжечку, як раптом в темряві дитячої кімнати неочікувао виникла біляста людська фігура, яка розбудила однорічну дитину. Від переляку малечу навіть встала на ліжечку. А таємнича істота швидко рушила в бік, залишаючи блідий шлейф позаду себе. Після цього силует зник.

Про це надприродне явище батьки дівчинки дізналися лише наступного дня, подивившись запис з відеоняні. Хізер і Джош згадали, що раніше в їх будинку теж відбувалося щось дивне. Вони неодноразово чули, як вночі скриплять мостини, немов хтось ходить по коридору. На початку цього року вони помітили, що в різних кімнатах світло саме по собі вмикається і вимикається. Американці не вірять в паранормальне, тому вони намагалися знайти логічне пояснення тому, що відбувається. Але відеозапис з дитячої кімнати їх шокував і приголомшив.

Вони вирішили поділитися роликом в мережі, сподіваючись отримати поради від користувачів щодо того, що робити далі. Адже нежданим надприродним гостям вони не раді.

Популярні новини зараз
Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Деякі користувачі рекомендують звернутися до екстрасенсів або священика, але вони не впевнені, що це допоможе. Інші вважають, що сім'ї краще переїхати в інший будинок. Але і це може не допомогти, адже іноді полтергейст може бути прив'язаним до одного з членів сім'ї, а не до оселі. На думку третіх, Хізер, Джоша і Лілі відвідував дух покійного родича, і він не збирається їм шкодити. Якщо це дійсно правда, не варто нічого боятися, потрібно просто залишити все як є і бути вдячними за візит.

Нагадаємо, 4-річна дочка сімейної пари з американського міста Північна Тонаванда в штаті Нью-Йорк розповіла батькам, що її час від часу відвідувала жінка, яку ніхто, крім неї, не бачив

Як повідомляв портал, "Знай.uа", це єдиний ролик з якісною відеозйомкою, де можна чітко розгледіти привида

Також "Знай.uа" писав, 39-річна мати двох дітей Аманда Пападопулос стверджує, що в її будинку живе привид дитини