Користувач соціальної мережі Reddit розповів про надприродне явище, яке він побачив власними очима. Хлопець повідомив, що у нього вдома по веранді самостійно почав пересуватися стільчик. Цю подію кілька днів тому потрапила на камеру спостереження. Хлопець вирішив поділитися записом в мережі.

Він розповів про те, що сталося:

"Один конкретний стілець почав пересуватися з місця на місце по веранді. Це було вночі, я спав, і не бачив цього. Вранці, коли я прокинувся, то побачив, що стілець був в іншому місці. Я не надав цьому значення, адже подумав, що сам його переставив і забув про це. Потім я подумав про те, що на веранду міг залізти хтось сторонній. Я вирішив встановити камеру спостереження біля будинку. Коли я вирішив переглянути запис, то був шокований і спантеличений. Камера зафіксувала, як стілець швидко ковзає в бік. При цьому, поруч нікого не було. Я не з тих людей, які вірять у паранормальні явища, але мені здається, що ця подія вимагає подальшого розслідування. Запис зроблено приблизно в 2 години ночі. Камера стара".

Як це часто буває, користувачі розділилися на 2 табори. Перші - скептики, а другі - ті, хто вірять в паранормальне. Багато хто вирішив, що це дійсно справжній полтергейст. На думку деяких коментаторів, у відео представлена містифікація з використанням мотузки або чогось подібного.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадаємо, 4-річна дочка сімейної пари з американського міста Північна Тонаванда в штаті Нью-Йорк розповіла батькам, що її час від часу відвідувала жінка, яку ніхто, крім неї, не бачив

Читайте також: Загадкове "Щось": в Геттісберзі зафіксували примару загиблого солдата

Як повідомляв портал "Знай.uа", це єдиний ролик з якісної відеозйомкою, де можна чітко розгледіти примару

"Знай.uа" писав, 39-річна мати двох дітей Аманда Пападопулос стверджує, що в її будинку живе привид дитини