Вік - не перешкода для досягнення цілей. Цей вислів знайомий усім з дитинства, проте з часом магічна сила цих слів поволі розвіюється. Хочемо розповісти вам про топ-6 професій, які ви легко можете освоїти після 35 років, та кардинально змінити своє життя, передає UkrMedia.

Пекар-кондитер

Останнім часом люди просто шаленіють від повітряних безе, ніжного марципану та ексклюзивних тортів. Торт на замовлення коштує від 450 гривень за кілограм, а іноді досягає і 1000 гривень. Що радує найбільше - професію пекара можна освоїти без відриву від основної роботи.

Фотограф

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Якщо у вас гарно виходить фотографувати, ви розумієте як влаштований кадр і композиція, тоді можете легко освоїти професію фотографа. Зараз робити гарні знімки - дуже затребувано. Адже з розвитком технологій люди потребують хорошої візуальної картинки.

Бариста

Щоб варити смачну каву, потрібно знати всі її нюанси - цьому навчають на курсах бариста. До речі, ще один плюс цієї професії, що за допомогою неї ви зможете відкрити модну кав'ярню, не розраховуючи на чужих бариста.

Майстер манікюру

Завжди востребувана професія! Жінки будуть повертатися до хорошого стоматолога, гінеколога та майстра манікюру. Досвід майстра зовсім неважливий - якщо на руках він робить красу, у нього не буде відбою від клієнтів. Навчають майстерності манікюру на спеціальних курсах. Навчання досить затратне, як і матеріали для роботи, але вони швидко окупляться.

Блогер

Одна із наймодніших професій ХХI століття. Блогер повинен не просто вміти знімати відео, а вміти його монтувати; не просто писати текст посту, а написати так, щоб його дочитали до кінця, не просто фотографувати, а так, щоб фото викликало шквал емоцій. Крім цього, він повинен вміти налаштовувати рекламу в соцмережах, вміти протистояти критиці і вирішувати конфлікти. Зате вкладення окупляться. Середньостатистичний блогер зараз може заробляти 1000-2000$ на місяць. Плюс блоґінгом можна зайнятися, не відриваючись від основної роботи.

Няня

Хороша няня цінується на вагу золота. Адже поки батьки заробляють гроші, хтось повинен наглядати за дітьми. Головні вимоги для няні: любити дітей, бути стресостійкою і вміти знайти спільну мову з карапузами. Додатковим плюсом буде медична або педагогічна освіта. До речі, няньки досить непогано заробляють і не завжди потрібна няня в будні дні, а, наприклад, на вихідні або вечорами. Так що основну роботу також можна буде не кидати.

Як повідомляв портал "Знай.uа", астрологи розповіли, які слід застосовувати вправи кожного зі знаків Зодіаку, щоб втратити зайву вагу.

Також "Знай.uа" писав, якщо ви багато працюєте, а гроші кудись зникають, зверніть увагу на ці правила Фен-шуй.