23-річна Олександра Кінова дуже зраділа, коли дізналася, що вагітна від свого чоловіка, хоча на той момент у них вже був син. Пара з чеського міста Міловіці, що знаходиться зовсім недалеко від Праги не чекала на появу близнюків, але доля вирішила розпорядитися по-іншому.

На першому ж УЗД подружжю сказали, що дітей в утробі більше, ніж один. Кінова вже були морального готові до двійні або навіть трійні. Але те, що сталося далі, здивувало всіх.

На повторній діагностиці лікар нарахував у Олександри цілих чотири ембріона. А через кілька місяців виявилося, що дітей буде п'ять.

Популярні новини зараз
У кого в Україні збільшаться пенсії з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

"Коли ми, нарешті, знайшли п'яту голову, я почала плакати", - розповіла дівчина.

Щоб повністю убезпечити Олександру та її дітей від форс-мажорів на пологах зібралося цілих 40 осіб медперсоналу.

На щастя, на світ успішно з'явилося 4 хлопчика і 1 дівчинка. Їх назвали Даніель, Майкл, Алекс і Мартін, а дівчинку - Тереза. За всю історію Чеській республіці це перший випадок, коли жінка природнім чином завагітніла і народила п'ятьох близнят.

Раніше повідомлялося, що у незвичайної пари народилася дівчинка, яка вразила світ своєю красою.

Батьки дворічної Бейлі у буквальному сенсі походять з різних кінців світу: тато - в'єтнамець, а мати - уродженка Африки. Донька колоритної пари змогла успадкувати найсимпатичніші риси обох батьків.

Мама з татом завели Бейлі сторінку в Instagram, яка стрімко набирає популярність. Підписники, кількість яких вже досягла 100 тисяч, буквально засипають крихітку компліментами.

Нагадаємо, у Дніпрі дівчина випадково відгуляла весілля з самою собою.

Раніше Знай.uа повідомляв, близнюки народилися з одним черепом, але лікарям вдалося зробити диво.

Також Знай.uа писав, сестри-близнюки, які пішли на безліч пластичних операцій, щоб стати максимально схожими один на одного, знову вразили громадськість. Вони вирішили вийти заміж за одного чоловіка.