24-річна киянка Альона Омович часто привертає до себе увагу підписників фотографіями у стилі Кім Кардашьян. Instagram-модель частенько публікує відверті фото у мережі і не приховує, що збільшила груди і постійно робить косметологічні процедури щодо збільшення губ і вилиць. А ще, напевно, ніхто з підписників не бачив її без густого макіяжу і в нормальному повсякденному одязі.

Цього разу Instagram-модель опублікувала фотографію, на якій з'явилася в спокусливому образі. Можна сказати, що цим фото Альона Омович підтвердила свій статус "української Кардашьян", адже американський ідол Кім Кардашьян теж любить роздягатися на камеру і демонструвати соковиті форми. Так, на знімку модель з'явилася в роздільному рожевому купальнику, який ледь прикриває інтимні місця на тілі моделі.

Дівчина зображена у повний зріст, вона стоїть з широко розставленими ногами і схрещеними під грудьми руками. Її волосся зібране ззаду, а на обличчі легкий макіяж. На ногах Альони чорні босоніжки на шпильці, і саме ступні моделі викликали багато запитань у її фоловерів. Шанувальники помітили, що дівчина погралася у фотошопі і значно видовжила не тільки ноги, але і ступні.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

У підписі до фотографії Альона розповіла про свій зріст. "Напишіть свій зріст в коменти. Я почну 170. Купальник @wizzluv", - написала Омович. Така публікація не залишилася без уваги шанувальників моделі. Фоловери почали дуже активно обговорювати нове фото на сторінці Альони. Багатьом сподобався знімок, і вони засипають дівчину компліментами, а деякі не в захваті від її переробленого тіла.

"Киньте в неї ковбасою", "Це жахливо", "Альона, ви страшна, міняйтеся, і вас полюбить весь світ", "Ось це діра між ніг", "Навіщо так фотошопити?", "Закидайте камінням, ну негарно", "Ноги як у дракона", "Яка ти страшна", "Створена для якісного сексу", "Альона, у тебе яка вага?", "Чудова", "Шикарна", - пишуть в коментарях до фото Омович.

Нагадаємо, нещодавно майже гола українська Кардашьян прикрилася живою змією.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що українська Кардашьян обтягнула силіконову красу вульгарним леопардом.

Також портал "Знай.uа" писав, що українська Кардашьян порадувала новим відео.