24-річна киянка Альона Омович часто привертає до себе увагу підписників фотографіями у стилі Кім Кардашьян. Instagram-модель частенько публікує відверті фото у мережі і не приховує, що збільшила груди і постійно робить косметологічні процедури щодо збільшення губ і вилиць. А ще, напевно, ніхто з підписників не бачив її без густого макіяжу і в нормальному повсякденному одязі.

Цього разу Instagram-модель опублікувала відео, на якому з'явилася в спокусливому образі. Можна сказати, що цим постом Альона Омович підтвердила свій статус "української Кардашьян", адже американський ідол Кім Кардашьян теж любить роздягатися на камеру і демонструвати соковиті форми. Судячи з геолокації модель відправилася разом з чоловіком відпочивати на Санторіні, що в Греції.

В цей раз Альона Омович вирішила показати шанувальникам ідеальний ранок на курорті, але зробила вона по-своєму оригінально. Так, для спекотної фотосесії модель одягла тільки труси – яскраво-помаранчеві стрінги. Дівчина позує на прекрасному тлі на ґанку готелю, в руках вона тримає чашку з ранковою кавою, на голові у неї тюрбан з рушника. Альона, мабуть, натякає, що тільки вийшла з душу, але не встигла одягнутися.

Популярні новини зараз
Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Для пенсіонерів буде більше грошей у квітні Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

У підписі до фотографії дівчина похвалилася своїм райським відпочинком у Греції: "Хто вгадає, з якого кадру вийшов цей знімок? Від 1 до 100. В готелі @phossantorinihotel кожен куточок місце для селфі. Повернуся в Київ, буду ще тиждень дратувати вас фотками", - написала Альона. Така публікація не залишилася без уваги шанувальників моделі. Фолловери почали дуже активно обговорювати нове фото на сторінці моделі. Багатьом сподобався знімок, і вони засипають дівчину компліментами, а деякі не в захваті від її переробленого тіла.

Нагадаємо, нещодавно майже гола українська Кардашьян прикрилася живою змією.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що українська Кардашьян обтягнула силіконову красу вульгарним леопардом.

Також портал "Знай.uа" писав, що українська Кардашьян порадувала новим відео.