Не так давно мережу облетіли цікаві знімки з нібито, потерпілим аварію, інопланетним кораблем. Селфі зробили друзі з Австралії. Як запевняють чоловіки, вони натрапили на щось незвичайне, коли каталися на мотоциклах по долині гори Македон. Дивний об'єкт був схожий на зруйноване судно інопланетян.

Варто відзначити, що зіткнення хлопців з передбачуваним судном прибульців відбулося кілька років тому, проте довгий час про нього ніхто не знав, і тільки тепер уфологи мають можливість поміркувати, дивлячись на дійсно цікаві фотографії, оскільки космічні кораблі інопланетного виробництва в кадр з такої близької відстані потрапляють далеко не кожен день.

Очевидці зв'язалися з друзями, щоб ті під'їхали до них. Друзям, вони сказали, що відведуть їх, щоб показати об'єкт. Коли вони повернулися через кілька годин, то вже ніякий літаючої тарілки не було – тільки поліція, яка перегородила місце передбачуваного краху. Територія була ретельно прибрана, і залишилися тільки поліцейські стрічки.

Популярні новини зараз
3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Добре, що хлопці встигли зробити селфі, перш ніж відлучитися.

Ніхто не може сказати, куди подівся інопланетний корабель, якщо, звичайно, він взагалі був. Можливо, його забрали поліцейські на спеціальну базу. Зараз, швидше за все, НЛО вивчається якимись вченими в стінах секретного комплексу.

Як відомо, неординарні мислителі давно припускають, що Національне космічне агентство NASA не тільки вірить в існування гуманоїдів, але і спілкується з ними.

Не можна заперечувати, що це дійсно міг бути інопланетний зореліт, проте, дивлячись на фото складається враження, що цей об'єкт зроблений з дерева, можливо досвідченим скульптором.

У цілому те, що трапилося схоже на чийсь жарт – багато нестиковок і мало конкретики. Важливо відзначити, що фотографія потрапила в Інтернет тільки через два роки, після того, як хлопці її зробили.

Зазначимо, Гора Македон знаходиться всього в кількох милях від місця розташування Висячої скелі, знаменитого геологічного утворення, що має велике духовне і культурне значення для племен джа джа вуррунг, вої вуррунг і таунгурунг.

Це скельне утворення мамелонів було сформовано вулканічною магмою, яка охолоджується замість того, щоб текти.

Нагадаємо, прибульці давно живуть серед людей. Вони ховаються, щоб зсередини впливати і контролювати життя людства.

Як повідомляв портал "Знай.uа", 6-річного хлопчика викрав злісний прибулець. Це була моторошна істота, зростом не більше 120 см, але його голова була така, як у акули-молота.

Також "Знай.uа" писав, гігантське крилате чудовисько тероризує місто. Так навесні 2017 року в поліцію надійшло перше повідомлення, а після цих повідомлень стало куди більше, скарги не припинялися.