Уважний хлопець з Південної Кореї на ім'я Лукас Кім став свідком дивного явища.

Як повідомляє Кім, він летів на літаку компанії JeJu Air з Сеула у Таїланд. І в якийсь момент хлопець виглянув в ілюмінатор і помітив жовтуватий объект, що летить поряд з літаком. Він не відразу розгледів і зрозумів, що перед ним.

З початку Кіму здалося, що це звичайний літак, що пролітає повз.

"Це велика рідкість побачити поруч зі своїм літаком інший літак, що летить, тому я взяв телефон і почав записувати відео", -розповідає Лукас.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Потім він помітив, як невпізнаний об'єкт пульсує жовтувато-зеленуватим світлом і Кім, який мабуть занадто багато дивиться телевізор, вирішив, що це може бути "якийсь божевільний російський літак-розвідник".

Проте, коли Кім придивився, він зрозумів, що це не один об'єкт, а відразу 6 кулястих об'єктів, які тримаються разом. Це явно не земна технологія.

Так незабаром вони почали розділятися на пари по два, а потім і зовсім відлетіли, набравши швидкість. Оскільки об'єкт знаходиться досить далеко і якість зйомки залишає бажати кращого, дійсно, складно сказати, що це насправді. Чим були ці літаючі апарати і чи були вони взагалі – залишається загадкою.

"Ви можете вірити у все, що хочете, але я впевнений, що зіткнувся з НЛО. Хоча НЛО необов'язково означає літаючу тарілку, це означає щось неопізнане, тобто це може бути і якийсь російський літак", - підсумовує Кім.

Користувачі мережі, які скептично налаштовані припускають, що швидше за все це просто віддзеркалення сонячного світла на склі, тобто відблиски від чогось блискучого в салоні літака, можливо, від склянок зі столика стюардеси.

Нагадаємо, прибульці зцілили вмираючу дівчину. До прибытия инопланетян вона не могла даже есть – настолько болезнь прогрессировала.

Як повідомляв портал "Знай.uа", на вечірці сфотографували гуманоїда. Знімок дуже швидко став популярним у мережі. Він шокував багатьох користувачів.

Також "Знай.uа" писав, що на Марсі виявили НЛО. Експерт вважає, що це корабель прибув з прибульцями на Червону планету, щоб врятувати її від страхітливих катастрофічних подій, які очікують її в майбутньому.