Галасливе місто часто приховує в собі безліч загадок. Дуже часто буває таке, що на вулицях, в траспорті і громадських місцях ми зустрічаємо вельми цікавих особистостей. Ось і в Харкові звичайна поїздка в метро запам'яталася пасажирам не чистими вагонами і ввічливими попутниками, а цікавими "вправами" чоловіка в стилі мавпи на ліані. Відповідне відео було опубліковано в одній із спільнот про життя Харкова.

На відео чітко видно, як чоловік, забравшись на поручні, виконує дивні рухи, що викликає у пасажирів шалені напади сміху. Бачачи це, "мавпочка" не зупиняється, а продовжує ще бравурніше скакати по своїм "ліанам".

Коментарі українців під відео різняться:
"Може програв спір", " Як мавпочка перед дівчатками вирішив показати свої достоїнства", "Під час шлюбного періоду, у людської особини чоловічої статі при вигляді привабливої самки або самок, відбувається реакція, в результаті якої самець починає відтворювати дивні рухи і дії, повертаючись до свого первісного єству... Давайте поспостерігаємо за одним з найяскравіших прикладів даного феномену.", "Що з людьми весна робить", "Що за мавпа?"

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Нагадаємо, що новий трейлер мультфільму "Таємне життя домашніх тварин 2" за 24 години зібрав понад 2 млн переглядів.

Як повідомляв портал "Знай.uа", зірка серіалу "Гра престолів" Софія Тернер розповіла про зав'язки з американським співаком Джо Джонасом.

Також Знай.uа" писав, що з'явилася ексклюзивна інформація про фінальний сезон популярного телесеріалу "Гра престолів", який знятий за мотивами відомої книги Джорджа Мартіна "Пісня льоду і полум'я".