Страшна історія сталася в Америці, в штаті Флорида. Місцевого літнього фермера вбив найбільший нелітаючий птах. Про це повідомляє USA Today.

75-річний фермер Марвін Хайоса тримав у вольєрі двох казуар. Імовірно один з птахів напав на свого власника, коли той ішов до нього у вольєр для того, щоб погодувати.

За даними правоохоронних органів, фермер спіткнувся і впав. І тільки після цього казуар його атакував і завдав смертельний удар кігтями. Марвін помер у лікарні від отриманих ран.

Казуар Марвіна Хайоса

Казуар по праву вважають найбільш небезпечними птахами у світі. Звичайним середовищем існування для них є Австралія і Нова Гвінея.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Зріст казуар може досягати двох метрів, а вага – до 80 кілограмів. Найнебезпечніші у них – гострі кігті, які можуть досягати 12 сантиметрів. Представники даного виду здатні вбити одним ударом.

Раніше повідомлялося, що чотири з п'яти сучасних загонів безкілевих і не менше трьох вимерлих об'єднують птахів, які не можуть літати і позбавлені кісткового кіля на грудях.

До бескілевих відносяться і страуси, і ківі, і ему.

Як показує новий аналіз, що вони втратили здатність літати не за мутацій в ДНК. Всьому виною еволюція.

Такий висновок зробила команда гарвардського біолога Скотта Едвардса.

Вчені зуміли розшифрувати геном 11 птахів, включаючи вісім безкілевих, а також використовували вже наявні дані про ДНК декількох нелітаючих і 25 літаючих видів.

Нагадаємо, миші на МКС влаштували дикі гонки NASCAR.

Як повідомляв Знай. ua, кіт і собака вирушили на спільну полювання, кумедне відео змусило мережа розсміятися.

Знай. ua писав, як у Середньовіччя католицька церква почала знищувати кішок.