Позитивні емоції і сміх важливі для людини. Вони не тільки продовжують життя, але і дарують світло вам і всім навколо вас. Знай.uа підібрав найкращі меми, картинки і жарти, щоб від смутку і печалі не залишилося і сліду.

Серсея і слони

Серія мемів з героїнею серіалу "Гра престолів" Серсеєю Ланністер. Королева чекала армію найманців з бойовими слонами, але тварин не привезли. Це дуже засмутило Серсею, вона так багато говорила про слонів, що не могла не привернути увагу користувачів мережі.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Слони Серсеї після того, як побачать білих ходоків

Эурон: Я тобі догодив? / Серсея: Я дуже хотіла слонів / HBO: У серіалу обмежений бюджет, моя королево

2012: Де мої дракони? / 2019: Де мої слони?

Як слони виглядають на думку Сергії / Як слони виглядають насправді

20, 000 солдат / слони

А слони? Слонів нема, моя королево / Серсея:

Він дійсно хотів до Серсеї

Серсея така

От лайно, знову те ж саме

Мем з гри GTA San Andreas з персонажем на ім'я Сі-Джей. Темношкірий чоловік у білій майці йде і каже "Знову те ж саме". Мем використовується, щоб показати безвихідні і обридлі ситуації. Використовується як картинка, так і відео.

Коли ти живеш в США і застудився відразу після того, як оплатив рахунок від лікаря на 5 тисяч доларів / От лайно, знову те ж саме