Якщо люди переселяться на Місяць, мільйони людей загинуть через стихійні лиха. Експерти вважають, що неймовірно важкі установки для польотів на Марс нададуть катастрофічний вплив на Світовий океан. А з часом вони навіть зрушать земний супутник з місця.

Колонізація Місяця

Завдяки сучасній науці розкрито багато секретів Місяця. Як відомо, від його стану залежать відливи і припливи на нашій планеті, а також тиск повітря і магнітне поле. Нещодавно NASA вчинила одне із проривних досліджень. Вчені встановили, що в місячних породах зберігається справжня вода. Вона виникає під час зіткнення астероїдів з супутником Землі.

Поверхню Місяця

Дослідники вже давно з'ясували, що на Місяці зберігається рідина у вигляді льодовиків. А останні місії космічного агентства стали доказом того, що видобуток води на супутнику не викличе ніяких ускладнень.

Популярні новини зараз
За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Колонізація Місяця

У колонізації Місяця зацікавлені США та інші країни. Тому розміщення дослідних комплексів, баз, житлових комплексів і навіть космодромів залишається лише питанням часу. Але мало хто замислюється про те, як колонізація супутника вплине на обстановку на Землі. Очевидно, що небесне тіло істотно поважчає. Через те може посилитися її вплив на нашу планету. Припливи і відливи будуть набагато інтенсивнішими. На думку деяких експертів, через колонізацію Місяць і зовсім може зіткнутися з Землею, оскільки збільшення ваги з часом змінить її орбіту.

Колонізація Місяця

Вчені використали комп'ютерне моделювання і з'ясували, що після зіткнення з нашою планетою уламки супутника у вигляді гігантських метеорів в будь-якому випадку впадуть на поверхню Землі – все через гравітацію. Ці уламки знищать життя, яке залишиться на планеті. Раніше космічне агентство заявило про свій намір використати Місяць в якості перевалочної станції для польотів на Марс. Людям доведеться вивантажити на поверхню супутника надважке обладнання. Воно збільшить загальну вагу небесного тіла.

Зіткнення Місяця з Землею

Плани людства з дослідження таємничої Сонячної системи можуть мати катастрофічні наслідки. Це може обернутися загибеллю мільярдів людей, адже збільшення маси супутника може викликати тисячі руйнівних цунамі на Землі, через що жителям прибережних міст доведеться покинути свої домівки.

Цунамі

Нагадаємо, вчені знайшли "нову Землю", придатну для життя.

Читайте також: у NASA прийняли доленосне рішення, колонізація Червоної планети не за горами.

Знай.uа писав, в NASA назвали дату колонізації Марса.