Про відданість коней ходять легенди. Ці розумні, чутливі і добрі тварини здатні стати частинкою вашої душі. І завжди знаєш, що це взаємно.

У бразильця Вагнера Фигуэредо де Ліма був кінь по імені Серено. Вагнер взяв його маленьким лошам, і виростив у великого, красивого скакуна. Вагнер і Серено були нерозлучні, розуміли один одного без слів. І в найважчі моменти життя господаря кінь був поруч з ним. Клав голову на його плече, сопів у вухо, давав погладити свою розумну кінську морду і брав теплими губами яблука і цукор з рук. Вагнер і Серено подорожували разом, зустріли чимало світанків, деколи чоловік розмовляв з конем, як якщо б той був людиною. Серено дивився своїми глибокими розуміючими очима, і всі тяготи світу здавалися дрібними і незначительнными в порівнянні з неймовірною дружбу людини і коня.

Але трапилося нещастя. В один ранок Вагнер зайшов у стайню, як зазвичай пригостив Серено смачненьким і погладив, а потім сів в автомобіль і поїхав у справах. І якщо живий кінь ніколи не підведе, то у залізних коней свої закони, які інколи фатальні для людини. Страшна автокатастрофа забрала життя господаря. Кінь "осиротів".

кінь прийшов проводити господаря в останню путь

Брат Вагнера, Ванда де Ліма, розповів - у той день, ще до того, як сім'я загиблого дізналася про страшну звістку, Серено поводився неспокійно, щось відчував.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Всі, хто був на похороні, не змогли стримати сліз

Брат Вагнера Ванда розумів, що кінь багато значив у житті його загиблого родича. Саме він привів Серено на прощання з господарем. Кінь підійшов до труни і почав видавати дивні звуки, ніби плакав. Всі гості були шоковані і здивовані, всіх зворушила ця печаль.

"Серено нібито розумів, що відбувається, і хотів попрощатися з Вагнером", — повідомляє брат покійного. Один з присутніх повідомив, що кінь підійшов до труни, обнюхав його, потім підняв голову і голосно тужливо заіржав.

"Було видно, що його долають почуття. Всі, хто був присутній на похоронах, були зворушені до глибини душі. Я навіть не зміг стримати сліз", — говорить один з очевидців події.

Всю дорогу до кладовища Серено бив копитами об землю й плакав, всі бачили його горе … Коли закопали могилу, кінь схилив голову, ніби прощаючись.

Нагадаємо, суботні заняття кейтсерфингом на аргентинському узбережжі для Густаво Сервино закінчилися візитом в госпіталь через напад розлюченого пітбуля.

Як повідомляв портал "Знай.uа" в Америці в одному з маленьких містечок Каліфорнії стався кумедний епізод з хижим звіром.

"Знай.uа" писав, в одному з американських зоопарків у Новому Орлеані вирвався з клітки ягуар Валеріо.