На популярному YouTube-каналі UFO Release було опубліковано захоплююче відео. Його можна назвати одним із найяскравіших доказів існування інопланетного життя. Ролик також є одним із найдетальніших свідчень візиту рас прибульців на Землю за останній час. Пасажир поїзда побачив у вікно таємничий літаючий об'єкт. Він спостерігав за ним протягом декількох хвилин. Цей незвичайний об'єкт порівнявся зі складом.

Поїзд

Загадковий літаючий об'єкт у формі диска зберігав швидкість поїзда. У пасажира склалося враження, що він просто дрейфував над містом. Судячи з усього, гості з іншої планети навіть не намагалися ховатися, або не мали такої можливості. Представники альтернативної науки вважають, що очевидець зняв політ примітивного НЛО з вікна поїзда. Свідоцтва про нерозпізнані літальні об'єкти, які підходять під опис даного апарату, зустрічалися ще в 1960-х роках.

НЛО

Мабуть, інопланетні технології теж мають властивість застарівати. Тому пасажиру вдалося настільки детально зняти політ тарілки прибульців.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Варто відзначити, що в той день з'явилося ще одне свідчення візиту інопланетян. Ще один очевидець повідомив про незвичайний літальний апарат, який супроводжував військово-транспортний літак ВПС США. Деякі експерти вважають, що це міг бути один і той самий НЛО. Якщо це не так, то була зафіксована висока інопланетна активність. А це може свідчити про те, що сусіди по галактиці стурбовані космічними досягненнями людства.

НЛО

Нагадаємо, інопланетяни зцілили вмираючу дівчину. До їх прибуття вона не могла навіть їсти – настільки хвороба прогресувала.

Як повідомляв портал "Знай.uа", чоловік побачив загадковий НЛО незвичайної форми, який нагадує чорну лінію

"Знай.uа" писав, що на Марсі виявили НЛО. Експерт вважає, що це корабель прибув з прибульцями на Червону планету, щоб врятувати її від страхітливих катастрофічних подій, які очікують на неї в майбутньому.