Неспокійна і розгублена мати не так давно розповіла про страшну історію, що сталася в її сім'ї. Жінка запевняє, що до її 3-річного сина вночі навідуються прибульці. Про це вона розповіла сайту американського дослідника аномальних істот Лона Стріклера.

За розповідями матері, за кілька тижнів до цього вона з сином відвідувала лікарів і ті робили йому хворобливе щеплення від грипу.

Після чого хлопчикові стали сниться незвичайні сни про відвідувачів, що приходять в його кімнату. Спочатку жінка пов'язувала ці два факти.

В принципі це підходило під "посттравматичний синдром" через укол, особливо для малюка з багатою уявою. Однак незвичайні сни не припинялися.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Далі син розповів, що до нього приходила людина, яка виходить зі стіни у нього в руках була голка, що світилася, якою він колов його на ліву сторону голови.

"Він почав прокидатися вночі приблизно о 2.30 або 3.00 і бігти до мене в кімнату, залазив до мене в ліжко і я заспокоювала його. Після цього він повертався до себе в спальню. Він розповідав, що уві сні до нього приходить головатий монстр з великими чорними очима, чорними волоссям і довгими пальцями. Потім він почав намагатися намалювати цього "лікаря" зі своїх снів. В основному це виглядало як "страшне обличчя". А одного разу ми пішли в бібліотеку і там він побачив обкладинку книги про позаземних цивілізаціях і вигукнув, що це те, що приходить до нього! Я досі була скептиком і вирішила, що швидше за все він побачив щось про прибульців по телевізору".

Однак, після жінка вирішила докладно розпитати хлопчика про те, що відбувається в його "снах" і отримала ось таку інформацію:

До нього приходить через стіну людина або істота з великою білою головою, короткими чорними волоссям, великими чорними очима і в білому костюмі. Але так буває не завжди, іноді приходять два маленьких синіх чоловічка в синіх костюмах;

Вони вставляють голку, що яскраво світиться, в його ліве вухо або кудись поруч з ним. За його словами, це відчувається немов у вусі повзе жук. Після цієї процедури він відчуває себе неприємно і трохи хворим.

Потім він потрапляє в космічний простір і про щось розмовляє з цими істотами, а в кінці "сну" грає з іншими дітьми.

Малюнок хлопчика

Незабаром сталася ще одна дивна подія. На вулиці біля свого будинку вона зустріла сусіда, який сказав, що протягом кількох ночей через його двір ходить "привид". Цей "привид" з'являється з річки, а потім йде через його двір. А його будинок знаходиться прямо навпроти тієї сторони, де розташована кімната хлопчика.

"Я досі ставлюся до всього цього досить скептично. Можливо, що мій син просто побачив трейлер якого-небудь фантастичного фільму чи він все це придумав? Але я готова до будь-яких версій".

За версією дослідника аномального Лона Стріклера, в даному випадку типове відвідування дитини прибульцями і подальше його викрадення.

Нагадаємо, на фото потрапило справжнє місто прибульців. Уфологи знайшли інопланетну споруду на карликовій планеті Церера, розташованій між Марсом і Юпітером.

Як повідомляв портал "Знай.uа", гігантський чорний трекутникзавис над планетою. Він знайшов його під час перегляду супутника Національного управління океанічних і атмосферних досліджень (NOAA).

Також "Знай.uа" писав, що на Марсі виявили НЛО. Експерт вважає, що це корабель прибув з прибульцями на Червону планету, щоб врятувати її від страхітливих катастрофічних подій, які очікують її в майбутньому.