Дивна і одночасно неймовірна подія сталася 3 квітня 2019 року, коли 28-річна мати Керрі Вотеруорт побачила на екрані бебі-монітору щось білясте і витягнуте поруч з 5-річним сином Еллісом.

Спочатку жінка подумала, що це павук на павутині і миттю помчала в дитячу, щоб прибрати комаху. Однак, коли вона оглянула все поруч з бебі-монітором, то не знайшла там ніяких слідів комах і павутини.

У пошуках павутини від передбачуваного павука жінка навіть протирала стіни поруч з ліжечком, але нічого не знайшла.

Керрі подумала, що це просто збій техніки і спустилася вниз на перший поверх. Але пройшло зовсім небагато часу, як Керрі знову побачила на бебі-моніторі той самий білявий об'єкт і на цей раз вона раптом зрозуміла, що він схожий на руку.

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом
Показати ще

І ця рука ніби дбайливо погладила хлопчика по животу і по верхній частині голови, а потім знову зникла. Тоді мати 5-річного сина дійсно повірила у привидів.

На її думку, це був привид недавно покійної бабусі, яка дуже любила свого онука.

Жінка зізналася, що у Елліса діагностували аутизм і через нього хлопчик часто буває сильно засмученим і його складно заспокоїти. І за словами Керрі, примарна рука, що гладила дитину немов намагалася його заспокоїти. І здається у неї вийшло - хлопчик після цього явища спав тихо і спокійно.

"У Елліса аутичний розлад і спить він дуже неспокійно, дуже рідко він може проспати тривалий період без пробуджень. Після того як я побачила на бебі-моніторі заспокійливу руку, він прокинувся лише через півгодини, такого раніше ніколи не було".

За словами Керрі бабуся справді дуже любила Елліса і грала з ним або заспокоювала його. Вона розуміла, що це дитина з інвалідністю і завжди хвилювалася за нього. Зараз Керрі твердо впевнена, що примарна рука належала покійній бабусі Елігабет Гуч. Бабуся померла у 2016 році.

"Я не була налякана, зрозумівши, що це може бути привид, я була заінтригована і це також впливало на мене втішаюче. Однак я все-таки трохи шокована, я вірю у привидів, але раніше я дуже скептично ставилася до всіх відео з привидами".

Коли Керрі розмістила це відео в інтернеті, багато коментаторів теж визнали, що це не комаха, а дійсно чиясь рука, яка ніжно гладить дитину.

"Більшість писали, що в них теплі почуття від цього відео. Інші були в шоці, а невелика частина писала, що це просто пил. Сама я ніколи не бачила примар в нашому будинку, але тепер я буду напоготові".

Нагадаємо, бабушка повернулася з того світу, щоб попрощатися з онукою.

Як повідомляв портал "Знай.uа", 4-річна дочка сімейної пари з американського міста Північна Тонаванда в штаті Нью-Йорк розповіла батькам, що її час від часу відвідувала жінка, яку ніхто, крім неї, не бачив.

Також "Знай.uа" писав, моторошна істота з крилами за спиною намагався забрати хлопчика.