Перша серія фінального сезону популярного серіалу "Гра престолів" вже встановила рекорд за кількістю переглядів. Так, у Сполучених Штатах Америки її встигли подивитися 17,4 мільйона людей. До речі, і в Україні охочих теж багато, однак про це можна судити тільки за переглядами на різних піратських сервісах.

Проте, навіть такий ажіотаж здався творцям вельми недостатнім. Перед показом другої серії вони вирішили заінтригувати глядачів ще більше і опублікували декілька кадрів з другої серії, прем'єра якої відбудеться у неділю, 21 квітня.

Так, судячи з усього, персонажі Ліллі, Сірого Черв'яка і Міссандеї, які не отримали багато екранного часу в першій серії останнього сезону, стануть героями важливих епізодів. А Джеймі Ланністера чекає щось подібне суду по прибуттю в Вінтерфелл — з урахуванням того, що і Таргарієни, і Старки налаштовані проти нього, на персонажа чекають випробування.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня
Показати ще

Також у новій серії шанувальники побачать нові епізоди за участю Джона і Ар'ї, Дейенеріс (у новому вбранні!) і Джороха, а також поява Брана Старка. Ну а Ліанна Мормонт на нових кадрах одягнена в панцир — xb побачать глядачі Північну Леді в дії на полі битви у другій серії? Відповідь на це питання ми отримаємо вже незабаром.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що актор Кіт Харрінгтон, більш відомий за роллю Джона Сноу із серіалу "Гра Престолів" любить пожартувати над своєю дружиною Роуз Леслі, яка також грала в цьому серіалі. Жорстокі розіграші він зазвичай береже до 1 квітня. Так, два роки тому актор поклав муляж своєї відрубаної голови у холодильник Роуз, мабуть, йому тоді сильно влетіло, тому на цей день сміху він вирішив відбутися невинним жартом, а в підсумку йому все одно дісталося.

Нагадаємо, дивовижне перевтілення: цих акторів навряд чи впізнаєте в реальному житті.

Як повідомляв Знай.uа кінотеатр "Київ" збільшить надходження до бюджету в 45 разів: що сталося.

Також Знай.uа писав, красуня з "Гри престолів" одним фото показала, навіщо дивитися новий сезон.