Подружжя Маресль і Магда Галлардо вирушили в подорож по Іспанії. Без пригод і неймовірних подій не обійшлося. Одного разу закохані піднялися на вершину Мотнсени в Каталонських горах. Поки вони добиралися до найвищої точки, погода дуже сильно зіпсувалася. Піднявся сильний вітер і пішов град.

Хрест на горі в Каталонії

Це не зупинило допитливих мандрівників. Вони вирішили, що не повернуться з походу без відео і фотографій біля знаменитого хреста, який розташований на вершині гори.

Через деякий час Магда і Марсель нарешті дісталися до пункту призначення. Вони вже не звертали увагу на жахливу погоду, холод, вітер і град. Єдине, про що вони думали, це те, що їм вдалося дійти до мети.

Кадр з відео, знятого подружжям

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Кадр з відео

Кадр з відео

Неймовірно, але в той самий момент, коли подружжя почало знімати одне одного на відео біля хреста, в нього вдарила блискавка. Закоханих раптово відкинуло на Землю. Вони навіть не підозрювали, що з ними коли-небудь може трапитися щось подібне. Удар блискавки потрапив на ролик, він вийшов по-справжньому захоплюючим.

Магда і Марсель зізналися, що навіть не зрозуміли, що сталося, поки не відчули запах горілого після вражаючого удару блискавки. На щастя, з ним все добре, вони не постраждали. Родичі і друзі Галлардо вражені цією історією. Вони вважають, що подружжя дивом вижило і не перестають жартувати про те, що парі варто купити лотерейний квиток, поки від них не відвернулася удача.

Блискавка

Нагадаємо, блискавка влучила у дах найвищого хмарочоса в світі.

Як повідомляв портал "Знай.uа": село Купище, розташоване в Житомирській області, притягує до себе любителів містики. Воно славиться незвичайною поляною, на якій твориться незрозуміле.

Також Знай.uа" писав, що під час тренування футболістів бразильського клубу "Насіонал де Сан-Домінгуш" в полі вдарила блискавка, в результаті чого всі футболісти знепритомніли.