На сьогоднішній день існує маса способів дізнатися про своє майбутнє. Можна задати питання фахівцям, щоб розібратися в собі і скоригувати своє майбутнє. Однак ви можете і самостійно досліджувати свою природу і знайти відповіді на багато питань.

Наприклад, у кожного з нас унікальні відбитки пальців, лінії на долонях і розміщення родимок на тілі. Ми хотіли б сьогодні розповісти вам, друзі, про лінії шлюбу на ваших долонях. Лінії шлюбу — це невеликі горизонтальні лінії під мізинцем, які ви можете розглянути, якщо стиснете руку в кулак. Зробили?

Тоді розгорніть долоні в профіль, щоб розглянути їх трохи краще. Ці горизонтальні лінії зможуть розповісти вам про найбільш доленосних відносинах у вашому житті. Чи передбачають ці лінії заміжжя? Щоб отримати відповідь на питання про заміжжя необхідно розглядати лінії шлюби в контексті з іншими лініями і знаками на долоні.

Яку інформацію ви можете дізнатися з цих ліній?

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Астролог побачив у травні "лихо" для України Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Ознака щасливого заміжжя — одна чітка і глибока лінія шлюбу. Довга і рівна лінія шлюбу на долоні вказує на довгі стосунки. Оптимальне положення - строго горизонтальне. Якщо така лінія у тебе на обох руках, швидше за все, життя в шлюбі у тебе буде чудовим.

Якщо у тебе слабовидимая, нерівна лінія або з розривами, це може бути знаком частих сварок і проблем у шлюбі. Тривожним знаком вважаються лінії, які перетинають лінію шлюбу. Про невдалий шлюб говорить лінія, опускається вниз. Дві чіткі лінії шлюбу говорять про можливі двох тривалих і щасливих шлюбах або відносинах.

Якщо лінія шлюбу майже непомітна і дуже тоненька, то, швидше за все, у відносинах не було щирості або любов була безмовною.

Про зустріч судженого можна судити по розташуванню лінії любові, як ще називають лінію шлюбу. Чим ближче ця лінія до основи пальця, тим пізніше людину чекає довгоочікувана зустріч.

Хіроманти вважають, що на долонях можна побачити лише ті події, до яких людина наближається сам, завдяки своїм вчинкам і схильності. Тому, якщо ти побачив на руці лінію, яка говорить про щось недобре, не засмучуйся. Це відмінний привід зайвий раз попрацювати над собою!

Нагадаємо, ророскоп на тиждень від Павла Глоби: Терезам потрібно бути уважними, а на Скорпіонів чекають небезпечні дні.

Як повідомляв портал Знай.uа відомий психолог розкрила секрети, як привабити багатство. Ці ритуали смішні, але дієві.

Також портал Знай.uа писав, від яких речей у будинку рекомендується негайно позбутися.