Сейсмологи повідомили, що сила руйнівного землетрусу на Тайвані досягла 7 балів. В деяких місцях підземні поштовхи відчувалися протягом тривалого часу. Постраждало багато людей, інфраструктура зруйнована. Влада попередила, що найближчим часом на острів чекають дощі. Існує ймовірність обвалів і зсувів. Фахівці не виключають, що можливі цунамі.

Землетрус

Експерти вважають, що нашу планету могло розірвати навпіл. Причиною цього стали спроби знаменитого уфолога Скотта Уоринга виявити позаземну цивілізацію і зв'язатися з прибульцями за допомогою телепатії. Сам експерт зізнався, що спроба закінчилася провалом:

"Друзі, все, що я робив, намагався використати телепатію, щоб послати повідомлення прибульцям… І здається, я зміг зв'язатися з расою прибульців, але вона не хотіла контакту".

Скотт Уорінг

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою
Показати ще

Він додав:

"Коли я відправляв повідомлення під час тренувань у парку, то раптово відчув землетрус. Він був настільки сильним, що я мало не впав на Землю".

Сам Уорінг вважає, ймовірність того, що це його дії призвели до трагедії, дорівнює один до мільйона. Але ні він сам, ні інші конспірологи не можуть довести його непричетність. А особливо враховуючи той факт, що в безпосередній близькості від уфолога з'явився НЛО.

НЛО
НЛО

Деякі експерти вважають, що інопланетяни спеціально вдарили по Тайваню сильними землетрусами. І все через спроби Уоринга вийти з ними на зв'язок без запрошення. Якщо це дійсно так, ймовірно, це було останнє попередження прибульців. Вони продемонстрували свою міць і довели, що можуть знищити на Землі все живе. І вони так і зроблять, якщо люди продовжуватимуть в тому ж дусі. Скотта Уоринга це не зупинило. Він збирається продовжити тренування і закликає всіх охочих до нього приєднатися, а також ділитися своїми успіхами з іншими дослідниками.

Деякі колеги уфолога побоюються, що він може бути шпигуном інопланетян. Його реакція стривожила багатьох. Адже хто, як не диверсант, може бути зацікавлений у руйнуванні рідного острова.

Нагадаємо, інопланетяни зцілили вмираючу дівчину. До їх прибуття вона не могла навіть їсти – настільки хвороба прогресувала.

Як повідомляв портал "Знай.uа", чоловік побачив загадковий НЛО незвичайної форми, який нагадує чорну лінію

"Знай.uа" писав, що на Марсі виявили НЛО