Напевно більшість любителів хоррорів бачили жахливу кінострічку, яка вийшла у 2011 році, під назвою "Сховатися ніде" про кривавого божевільного маніяка Банні-Мена або Людину-кролика. Але мало хто знає, що цей фільм заснований на реальних міських легендах.

Дивні події відбувалися в минулому столітті у Вірджинії. Деталі переказів цієї історії розрізняються, але є дві основні версії.

Перша, найпопулярніша, свідчить, що неподалік закривалася психлікарня, з якої ув'язнених перевозили в іншу установу. Але двом найнебезпечнішим пацієнтам вдалося втекти. Негідники сховалися в лісі.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Полюючи на людей, вони кілька тижнів уникали поліції, залишаючи після себе наполовину з'їдених кроликів. В результаті поліція виявила одного з пацієнтів мертвим, звисаючим з мосту Колчестер-роуд.

А іншого втікача, якого пізніше назвали Людина-кролик, так і не знайшли. Деякі кажуть, що він був збитий поїздом, який проходив, а його привид продовжує відвідувати міст донині, вбиваючи і калічачи безневинних перехожих.

Є також версія, що це він убив і підвісив напарника з запискою для копів: "Вам мене ніколи не знайти, як не намагайтеся". Зараз це місце, міст Колчестер-роуд, так і звуть "Міст Людини-кролика".

Існує також друга версія легенди, згідно якої, банніменом був п'яний підліток, який одного разу надів костюм білого кролика, вбив всю свою сім'ю, а потім повісився на мосту. Баннімен - його дух, який живе в тунелі, переслідуючи перехожих і вбиваючи їх сокирою. Подейкують, що там померло близько 32 осіб.

У 1970 році також сталася дивна історія, пов'язана з банніменом. Якийсь Роберт Беннет і його наречена їхали ввечері додому від родичів і зупинилися біля тунелю. Раптом вони побачили, що до автомобіля підходить якась істота. В наступні секунди воно напало на них з сокирою, розбило їм вікно машини і щось кричало.

Їм дивом вдалося виїхати. У поліції Роберт розповів про нападника, на них накинулася людина в білому костюмі з довгими вухами, схожому на костюм кролика. Але його наречена стверджувала про головний убір "немов у члена Ку-Клукс-Клану". Їх історію надрукувала газета "Вашингтон пост".

У наступні роки про Людину-кролика розійшлося безліч різних історій. В одних він був божевільним в костюмі, в інших реальним волохатим монстром.

Трохи більше ніж через тиждень, людина з сокирою і вухами кролика знову була помічена приблизно в кварталі від того місця, де його бачили вперше. На цей раз він стояв на ґанку недавно побудованого будинку, ламаючи опору даху.

Таємничий "Кролик" на Гвінейській дорозі так і не був спійманий або навіть офіційно помічений, але є вагомі підстави припускати, що ці чутки сформували основу легенди про Баннімена.

Також Баннімен був помічений в інших місцях — не тільки в окрузі Ферфакс, але також в сільських районах Меріленда і в окрузі Колумбія. Кажуть, він переслідував дітей з сокирою, нападав на дорослих в машинах і влаштовував вандалізм.

Нагадаємо, прибульці перетворили людей на тварин.

Як повідомляв портал "Знай.uа", ці жахливі речі археологи витягли з боліт.

Також "Знай.uа" писав, страшного привида зняли камери спостереження. Жінка на ім'я Аня Кларк (37 років) стала свідком жахливого паранормального явища.