Уфологи зі всього світу неодноразово повідомляли про те, що в найглибшому і неймовірно загадковому озері планети може ховатися ціла база інопланетян. Російський експерт зробив вражаюче відкриття за допомогою Google Earth. Завдяки картам і можливості перегляду кожного куточка Землі він виявив прибульця з трьома вухами біля Байкалу. Цей таємничий об'єкт розташований за координатами 51° 44? 58? N 103° 45? 29? 8,90 км. На зображенні можна побачити дещо дійсно дивне, що нагадує расу інопланетян, яких конспірологи класифікували як карликів. Саме така назва пов'язана з підозрами про те, що зріст прибульців становить менше 1 метра.

Зображення прибульця

Уфолог зазначив, що його здивував той факт, що вчені NASA не видалили зображення. Адже багато експертів вважають, що вони дійсно підчищають сліди візиту прибульців на Землю. Ймовірно, скептики не повірять у знахідку уфолога. Але він повідомив про намір знайти ще більш незвичайні артефакти.

Експерт повідомив:

"Як видно на зображенні, інопланетянин має навіть кисть руки, як у людей. Він показує вказівним пальцем на невідомий мені об'єкт, що нагадує касети, які вже давно віджили своє. Я поки не розумію, що це за натяк. Але, мабуть, я близький до розгадки".

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Інопланетяни над озером

Зображення таємничого незнайомця-карлика з трьома вухами дійсно може бути справжньою підказкою від позаземної раси. Після цієї знахідки земляни можуть отримувати інопланетні сигнали, на які варто звернути увагу. Можливо, ця подія безпосередньо пов'язана з Байкалом. Прихильники палеоконтакту і конспірологічних теорій припускають, що в найближчому майбутньому можуть бути виявлені докази того, що в найзагадковішому озері Землі дійсно може ховатися інопланетна база.

НЛО на дні озера

Як повідомляв портал "Знай.uа", чоловік побачив загадковий НЛО незвичайної форми, який нагадує чорну лінію

Також "Знай.uа" писав, що на Марсі виявили НЛО

Нагадаємо: спроби зв'язатися з інопланетянами закінчилися землетрусом, прибульці розлючені, це тільки початок