24-річна киянка Альона Омович часто привертає до себе увагу підписників фотографіями у стилі Кім Кардашьян. Instagram-модель частенько публікує відверті фото у мережі і не приховує, що збільшила груди і постійно робить косметологічні процедури щодо збільшення губ і вилиць. А ще, напевно, ніхто з підписників не бачив її без густого макіяжу і в нормальному повсякденному одязі.

В цей раз Instagram-модель опублікувала фотографію, на якій з'явилася в спокусливому образі. Для фотосесії Альона Омович одягла, а потім стягла з себе коротенькі джинсові шортики. Також на ній комплект відвертої чорної білизни, яка ледь прикриває інтимні місця. Дівчина зображена в неприродній позі з яскравим макіяжем і випнутими грудьми. Саме про них, а точніше про їх збільшення, модель розповідає шанувальникам у підписі до фото. А заодно рекламує хірурга, який цю "красу" їй зробив.

"Дівчатка, пост ПРО ПЛАСТИКУ. Минув вже понад рік після повторної мамопластики у @dr.ivanchuk, вже спав набряк і груди стали м'якими і набули потрібної форми. Імплантати я вибрала Motiva 475cc. Це нове покоління екстра м'яких імплантатів каплевидної форми, що перетікає в круглу. Розмір вийшов третій, як я завжди хотіла. До речі, дівчатка Вам на замітку @dr.ivanchuk один з небагатьох лікарів в Україні, хто робить пишні груди вже після першої операції. Адже багато хто, я думаю, знають проблему дівчаток, які звертаються до пластичних хірургів з нульовим розміром? З першого разу дуже важко поставити великий обсяг імплантатів через те, що немає шкіри, але у @dr.ivanchuk своя методика. За ідеальними формами тільки до нього. Якщо у Вас є питання з приводу збільшення грудей задавайте їх у коментарях", - розповіла Альона Омович.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Така публікація не залишилася без уваги шанувальників моделі. Фолловери почали дуже активно обговорювати нове фото на сторінці Альони. Багатьом сподобався знімок, і вони засипають дівчину компліментами, а деякі не в захваті від її переробленого тіла.

Нагадаємо, нещодавно майже гола українська Кардашьян прикрилася живою змією.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що українська Кардашьян обтягнула силіконову красу вульгарним леопардом.

Також портал "Знай.uа" писав, що українська Кардашьян порадувала новим відео.