Виробництво "вагінального" пива запустила варшавська пивоварня The Order Of Yoni. Слово Yoni в перекладі з санскриту означає "вагіна". Про це повідомив Mirror.
Бажаючим спробувати новинку пропонується на вибір два види пива — "Моніка" і "Поліна". Вони отримали свою назву по іменах моделей, які здали вагінальні мазки для їх подальшої лабораторної підготовки, а також використання отриманих молочно-кислих бактерій в процесі варіння пива.

Засновник пивоварної компанії Войтек Манн, як і все її керівництво, запевняють громадськість, що кожна з жінок абсолютно здорова і пройшла повне обстеження перед здачою мазків. Також, за їхніми словами, процес підготовки необхідних для виробництва пива бактерій надійно нейтралізує всі потенційно небезпечні фактори.

Манн намагався організувати краудфандінгову компанію для реалізації своєї ідеї варіння такого пива ще в 2016 році, однак, з необхідних 150 тисяч євро, йому вдалося зібрати лише 1578. Але, як стверджує Манн, згодом йому все ж вдалося знайти інвестора, який повірив у ідею і виділив необхідні кошти на її реалізацію.

Але споживачів продукції новинка не вразила. Наприклад, Гржегорж Мажевски, який одним з перших спробував пиво, поділився з журналістами, що не відчув у нього якихось особливих смакових якостей.

Нагадаємо, ще задовго до Інків в центральних Андах на території сучасного Перу, 500 до 1100 роками нашої ери, існувала дивовижна держава Уари. У цивілізації існували свої традиції і закони, які виражалися в відповідних регулярних ритуалах, які допомагали підтримувати стабільність в суспільстві. Археологи припускають, що в основі цих ритуалів був місцевий пивний напій - так звана чича.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Нагадаємо, як дівчина із стародавнього індіанського племені стала моделью.

Як повідомляв портал "Знай.uа" вчені вперше в історії розшифрували написи, виявлені в печерах чероки.

"Знай.uа" писав, як виглядали справжні індіанці.