Інколи близьке знайомство з дикою природою може бути досить лякаючим - у цьому на власному досвіді переконалися туристи, які вирушили в Національний парк Крюгера (ПАР), передає 120.su.

Під'їхавши до слона, який перекусував зеленими гілками, люди знімали його на відео, але в якийсь момент тварина вирішив, що йому не вистачає особистого простору, і тут же розгубив всю свою незворушність і миролюбність.

Слон погнався за машиною, і водієві, який не мав можливості розвернутися, довелося спішно здавати задом. На щастя, як тільки дистанція між автомобілем і слоном стала досить великою, тварина заспокоїлася і припинила переслідування.

Нагадаємо, китаянка на ім'я Ван вирішила купити собі цуценя породи "шпіц", але виявилося, що їй доведеться виховати зовсім інше тварина.

Мешканка Китаю одного разу вирішила завести собі невелику собаку породи шпіц і подалася за нею в зоомагазин. Ціна вихованця її приємно здивувала - всього 200 доларів. Пані Ван не помітила ніякого підступу в "шпице" і поспішила забрати його додому.

Перший час китаянка спокійно жила зі своїм "щеням": він харчувався кормом для собак, курячими грудками і свіжими фруктами. Однак, як тільки "шпіцу" виповнилося три місяці, він навідріз відмовився від собачого корму. До того ж, він так і не почав гавкати.

Популярні новини зараз
В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

У "собаки" з'явилися й інші нехарактерні для шпиців деталі зовнішності: у неї відросло дуже густе хутро і довгий, пухнастий хвіст. Пані Ван тільки раділа, думаючи, що їй дістався унікальний вихованець.

Коли пані Ван вирушила в зоопарк, щоб з'ясувати, кого вона виховує, їй сказали, що у неї не шпіц, а... песець.

Китаянка дуже здивувалася, і спочатку залишила тварину вдома, адже вона дуже звикла і прив'язалася до нього. Однак, із часом вона все ж віддала улюбленця в зоопарк, де про нього будуть краще піклуватися і створять правильні умови для життя.

Фахівці розповіли, що собаки можуть з великою точністю "діагностувати" рак легенів.

Раніше Знай.uа повідомляв, вчені з'ясували, як виглядав древній пес завдяки знайденим черепом і 3D-друку.

Знай.uа писав, мережі показали потішним відеоролик, на якому собака і кішка разом "співпрацюють" заради полювання. Зараз вже відомо, що тварини об'єдналися для того, щоб загнати білку.