Відомий український тренер Ярослав Сойніков пояснив, як без докучливих дієт і спортзалу привести себе в форму. В першу чергу Ярослав радить спати не менше 7 годин на добу.

Про це тренер написав у соціальних мережах.

"Важливо організувати свій режим так, щоб спати не менше 7 годин. Сон допомагає організму відновитися і скинути зайву вагу, знижує стрес, нормалізує роботу нервової та ендокринної систем", — розповів Сойніков.

сон
сон

Також тренер порадив харчуватися три рази в день. Протягом дня вживати свіжі фрукти, овочі та зелень. Крім того, додати в раціон білкову їжу (нежирне м'ясо, рибу, яйця) — вона допоможе м'язам адаптуватися до навантаження. І якісь порції складних вуглеводів (бобові, цільнозернові злаки, гречку) — вони допоможуть підтримувати ваш рівень енергії.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

спорт
спорт

Решта перекуси Сойніков порадив прибрати: солодкі газовані напої, капучіно, десерти в блискучих фантиках. Що стосується активності, то тренер зазначив, що потрібно рухатися щодня і займатися в спортзалі.

"Постарайтеся рухатися щодня. Коли можна пройтися пішки — ідіть. Якщо є шанс прогулятися або покататися на велосипеді — зробіть це. Будьте настільки активними, наскільки можливо. Постарайтеся відвідувати як мінімум три тренування на тиждень. Кожна з них повинна містити якийсь силовий компонент і компонент високоінтенсивних інтервальних вправ. Короткі різноманітні тренування підтримуватимуть ваші м'язи і вашу ендокринну систему", — додав Сойніков.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що дієтологи розповіли жінкам з фігурою "пісочний годинник", яких продуктів варто уникати, щоб не набрати зайву вагу. Бувають різні типи фігури, серед яких є "пісочний годинник". Саме цей вид будови жіночого тіла вважається еталоном краси вже не одне століття. Рівні по ширині стегна і плечі, осина талія, жіночні форми і вигини – все це про дівчат даного типу.

Нагадаємо, витратила десятки тисяч доларів на те, щоб перетворити себе на "ляльку": обережно, фото 18+.

Як повідомляв Знай.иа Пугачовій – 70: топ найскандальніших фактів про Примадонну, такою ви її ще не бачили.

Також Знай.uа писав, осина талія Никитюк залишила українців без сну: "Попостилась на славу".