У мережі з'явилося цікаве відео. На ньому багато дівчат у купальниках втікають від дикого кенгуру.

Відомо, що інцидент стався в австралійському місті Хеленсвейл, штат Квінсленд. У той час в одному з помість міста проходила зйомка, у якій брали участь моделі у купальниках. На зйомку "завітав" і кенгуру.

На відео видно, що втечею від тварини рятувалися не менше шести дівчат у бікіні. Одна з них встигла заскочити в басейн. Дві інші мали намір піти за нею, але наближення тваринного змусило їх змінити свої плани. На задньому фоні видно, як активний кенгуру хаотично стрибає за ними.

Відомо, що в результаті інциденту ніхто не постраждав.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Варто зазначити, що цієї зими в Парк тварин XII Місяців неодноразово зверталися жителі довколишніх сіл Вишгородського району з приводу перебування тварин поза території парку — якихось "великих диких собак", яких ніби як "бачили ночами на подвір'ях приватних будинків".

Дирекція Парку негайно вирішила звернутися до приватної охоронної фірми, щоб встановити, чи це правда. Охоронна фірма підтвердила, що чорний канадський вовк Акела залишав вночі свій вольєр через саморобний підкоп і навідувався у двори лише тих будинків, в яких мешкали домашні собаки жіночої статі. Вранці він повертався у свій вольєр.

Нагадаємо, що в інтернеті досить активно набирає перегляди веселе відео, на якому пес породи пітбуль намагається зробити кілька справ одночасно.

Як повідомляв "Знай.ua", страшна історія сталася в Америці, в штаті Флорида. Місцевого літнього фермера вбив найбільший нелетючий птах.

Також "Знай.ua" писав, що кішка-феміністка бореться за рівні права за допомогою гострих кігтиків: кумедне відео. Тварина люто нападає чоловіків і собак, які проходять повз. При цьому вона абсолютно не реагує на жінок і дітей.