Мало хто замислювався про те, як би виглядав звичний для всіх навколишній світ, якби він складався з кубів, трикутників і інших геометричних фігур. Польський фрілансер і 3D-художник Мат Шулик спробував представити це у серії своїх робіт на туристичну тематику під назвою "Світ у гранях".

Роботи Мата

Його картини демонструють, що б сталося, якби всі ми жили не в реальному світі, а всередині полігональної моделі, де кожен штрих і сантиметр – це гостра, незграбна грань.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію
Показати ще

Роботи Мата

Спочатку Мат захоплювався зовсім іншими проектами - невеликими скульптурами, які створювалися з дерева і дроту, при цьому всі вони були ретельно зібраними, найдрібніші деталі були продумані і ретельно виконані. В результаті ці скульптури ніби складаються з декількох одночасно, мають глибинний сенс. При погляді на лісові тварини, міфічні істоти і інші незвичайні предмети, вони здаються оточуючим цілком реальними за рахунок точного дотримання форм і пропорцій. Його дротові тварини мають загальний каркас і структуру, всередині якої поміщена модель поменше, що виблискує золотими гранями. Імовірно, таким чином Мат намагався показати, що ховається всередині нього, своє справжнє внутрішнє "Я", яке завжди набагато яскравіше і виразніше оболонки, але про це ми ніколи не дізнаємося.

Роботи Мата

Ці дротяні скульптури і привели художника до нового яскравого проекту, де він використовує теорію полігональності з комп'ютерної графіки.

Роботи Мата

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що нещодавно весь світ був вражений пожежею у головному храмі Парижа - Нотр-Дам-де-Парі. Відомий астропсихолог Валентина Віттрок впевнена, що страшну подію можна було передбачити.

Як повідомляв портал "Знай.uа": 26-річний американець, який вирішив жартома пройти тест ДНК разом зі своєю дівчиною, отримав результати, від яких мало того, що залишився один, так ще і життя його, по всій видимості, ніколи не стане колишнім.

Також "Знай.uа" писав, що фахівці з Університету Західної Австралії встановили, що жінки здатні судити, чи може чоловік бути невірним, лише подивившись на його обличчя. При цьому чоловіки і деякі жінки у меншій мірі здатні виявити оманливу жінку.