Вчені прогнозували не тільки фатальні дні, але і ті страшні катастрофи, які можуть загрожувати всім жителям Землі.

Кінець світу уфологи прогнозували у Вербну неділю - 21 квітня. Вже за добу до судного дня в небі над Фінляндією очевидці побачили вторгнення планети-вбивці Нібіру, про це пишуть місцеві ЗМІ.

Користувачі Мережі обговорюють моторошний знімок, зроблений в небі над Фінляндією за добу до призначеного конспірологами кінця світу 21 квітня. На думку автора зображення, в об'єктив потрапили обриси зловісної планети Нібіру.

В кадрі зображено небо, літак, що летить, а на його тлі - рожеву напівкруглу пляму, що нагадує собою край гігантської планети, що перебуває на досить близькій відстані від нас.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Уфологи моментально запанікували відзначаючи, що на "проявлений" бік об'єкта як раз падає світло Сонця, підсвічуючи його, а це говорить про реальність планети. Вчені припустили, що Планета Х таким чином почала свої вторгнення перед судним днем. При цьому дослідники впевнені, що в кадр потрапила саме Нібіру, появу якої вже давно передвіщали стародавні шумери і яка згідно попередженням уфологів обрушиться на Землю вже скоро. Наступною можливою датою Апокаліпсису став Великдень - 28 квітня.

Нагадаємо, зрушення орбіти Місяця і блокування сонячного світла: чим насправді Нібіру загрожує Землі.

Знай.uа розповідав: експерти попередили про те, що через 100 років наша планета перетвориться на гарячу точку, цілі держави будуть стерті з лиця Землі

Раніше портал "Знай.uа" писав: до Землі на величезній швидкості мчить космічне тіло: в 22 рази швидше за звук.