Мода на речі певного фасону час від часу повертається. Звісно ж вбрання щоразу змінюється, однак основні риси залишаються. Подібна історія відбувається і сьогодні. Так, цією весною-влітку будуть у тренді пишні спідниці з під'юбниками, як прототип моди з XVII століття.

Про це повідомляє Cosmopolitan.com.

нова мода

Коли з'явилась мода на пишні спідниці

Пишні спідниці з під'юбниками жінки почали носити ще в 17 столітті. Тоді під верхню частину спідниці зазвичай одягали турнюри – це подушечка, яку підкладали під сукні, для створення більшого рельефу у задній частині вбрання.

Популярні новини зараз
Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Тоді таким чином жінки, що не мали можливості демонструвати чоловікам свої принади (плаття і спідниці були довгими), демонстрували іншу привабливу частину тіла – стегна.

птшні спідниці

Чоловіків, мабуть, мало хвилювало, що ця пишність стегон – всього лише імітація. Тому пишні спідниці в 17 столітті були дуже популярні.

Цього року жінки зможуть оцінити переваги моди 17 століття, адже тепер у тренді саме пишні "стегна". Мабуть, чи не найяскравішою прихильницею пишних спідниць стала епатажна американська співачка та світська левиця Леді Гага.

Леді Гага

Експерти у світі моди теж вважають, що ідея з пишними спідницями – перспективна і, мабуть, невичерпна. Сьогодні дизайнери пропонують модницям іеликий вибір такого брання. Вони можуть бути з легких або більш щільнх тканин, також вдалим вибором стануть прозорі тканини в багато шарів. Головна їх відмінна риса – вони візуально збільшують жіночі принади. До того ж вони підійдуть як худим, так і пишним жінкам.

Дивіться: Як змінювалась мода протягом століть

Нагадаємо, в мережі показил, як невдалий макіяж спотворить будь-який образ.

Як повідомляв раніше портал Знай.ua, ця чарівна леді підкорила мережу стильними образами.

Також портал Знай.ua писав, що ці королівські образи легко може повторити кожна модниця самостійно.