Як заявляють астрологи, знак Зодіаку може підказати, який саме із талісманів найбільше вам підійде. Ця добірка допоможе визначитися з оберегом, який змінить життя на краще.

Овен

З усіх знаків Зодіаку Овен найпрацьовитіший і найенергійніший. Ви не здастеся, поки не досягнете поставленої мети. Тому ключ є вашим уособленням. Точно так само, як і ключ, ви допомагаєте людям потрапляти в місця, до яких у них без вас не було доступу.

Телець

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Тельці скептично ставляться до талісманів. Але найбільше їм підійде цифра 7, яка в різних культурах вважається ознакою успіху. Навіть з наукової точки зору цифра 7 вважається ідеальною, оскільки цифри 3 і 4 складаються з трикутників і квадратів.

Близнюки

Великі гральні кістки завжди вважалися талісманом удачі, і м'які іграшки у вигляді гральних кісток досить популярні в наш час. Вони стануть найбільш підходящим талісманом для Близнюків, оскільки представники цього знака Зодіаку люблять все модне.

Рак

Раки від природи ласкаві і дбайливі, тому їх талісманом має бути щось, що вони зможуть любити і плекати. У багатьох культурах сонечка вважаються ознакою успіху. У Німеччині їх називають Glückskäfer, що дослівно перекладається як “жуки удачі”.

Лев

Левам підходять усі дорогоцінні камені без винятку. Точно так само, як і коштовності, Леви яскраві, красиві, всіма улюблені й елегантні. Вважається, що бурштин краще за всіх інших каменів притягує удачу.

Діва

Турецьке око не тільки принесе вам удачу, але і захистить від пристріту. Як Діва, ви неймовірно здібна людина з безліччю талантів, і оточуючі часто вам заздрять. Цей талісман зазвичай йде у вигляді кола з оком прямо по центру.

Терези

Трикутники символізують цикл народження і смерті, а також зв'язок із всесвітом. Також він уособлює баланс і стабільність, і саме цими двома якостями володіють Терези.

Скорпіон

Скорпіони завжди відкриті, коли справа стосується їх переконань. Вони люблять талісмани, які вони можуть показати навколишньому світу. Підкови завжди вважалися талісманами удачі.

Стрілець

У давні часи ліва задня лапа кролика оберігала людину від злих чар, якщо вона опинялася на кладовищі після настання темряви. Зрозуміло, вам слід віддати перевагу штучній лапці.

Козеріг

Чотирилисник уособлює віру, надію, любов і процвітання. Все це дуже важливо для Козерогів. Також вони люблять природу, і чотирилисник якраз забезпечує їм прямий зв'язок із нею.

Водолій

Цвіркуни століттями вважалися талісманами удачі. Коли людина прислухається до їх стрекотіння вночі, то перестає відчувати себе самотнім і заспокоюється. Як Водолій, ви любите пригоди, і було б круто, якщо б хтось зміг за вами доглядати.

Риби

Рибам ідеально підійде ловець снів. Вважається, що ловці снів оберігають вас від нічних кошмарів і сприяють приємним снам. Як результат — ви спите спокійно і прокидаєтеся відпочилими.

Нагадаємо, астрологи назвали чотири знака Зодіаку, які вважаються взірцем ідеальної дружини.

Як повідомляв портал Знай.uа, астрологи визначили, хто із знаків Зодіаку постійно себе накручує.

Також портал Знай.uа писав, які компліменти люблять чоловіки різних знаків Зодіаку.