Гороскоп на 23 квітня Овен

Сьогодні ніхто вас критикувати не буде, тому і відповідати за свої дії теж не доведеться, всі вони будуть сприйняті як належне.

Гороскоп на 23 квітня Телець

Сьогодні ви володієте дуже високим творчим потенціалом. Постарайтеся скористатися ним, але пам'ятайте, що доведеться витратити багато сил.

Гороскоп на 23 квітня Близнюки

Сьогодні ви познайомитеся з людиною, яка пізніше стане вам добрим другом. Але можете цього і уникнути, якщо взагалі нікуди не вийдете з дому.

Гороскоп на 23 квітня Рак

Поки ви будете розбиратися зі своїми думками і копатися в собі, то можете знайти щось дуже цікаве і те, що потребує уваги. Головне це вчасно помітити.

Гороскоп на тиждень

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Гороскоп на 23 квітня Лев

Ви сьогодні, як багаття, грієте всіх своїм теплом, допомагаєте у чомусь. Але якщо на вас сильно тиснути, то ви можете і обпалити.

Гороскоп на 23 квітня Діва

Не варто відмахуватися від заслужених компліментів. Якщо ви і далі будете так реагувати, вам їх більше ніхто не скаже.

Гороскоп на 23 квітня Терези

Сьогодні у вас настільки сильно загостряться всі почуття, що ви можете навіть почути те, що інші не чують, або побачити щось приховане.

Гороскоп на 23 квітня Скорпіон

Вам слід цей день провести в суспільстві ваших улюблених рослин, ну ще може домашніх тварин. З людьми у вас сьогодні не дуже будується розмова.

Гороскоп на 23 квітня Стрілець

Вас за цей день не будуть чіпати турботи і неприємності, які заважали вам останнім часом. Але ви помітите, що навіть скучили за такими пригодами.

Гороскоп на 23 квітня Козеріг

Сьогодні ваші очікування виправдаються, але вам потрібно взяти на себе відповідні зобов'язання. Навіть якщо вам цього зовсім не хочеться.

Гороскоп на 23 квітня Водолій

Сійте сьогодні розумне, добре, вічне. Цим, звичайно, добре б займатися щодня, але є небезпека зійти нанівець самому.

Гороскоп на 23 квітня Риби

Процес прийняття великого і важливого рішення буває приємний сам по собі. Проте наскільки б сильно він вам не подобався, його все-таки доведеться закінчити, інакше рішення так і залишиться неприйнятим.

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що зустрічі собак після довгої розлуки зі своїми власниками здатні зворушити будь-кого.

Як повідомляв портал "Знай.uа": дієтологи розкрили ще один секретний спосіб швидкого схуднення.

Також "Знай.uа" писав, що квітень приготував для кожного знака Зодіаку чимало сюрпризів, але деяких з них очікує нечувана удача.