Вперше у своїй історії гігантська гора Еверест через потужний землетрус на дні океану "просіла" на три сантиметри. Так, через викиди попелу і магми людство зіткнеться з "вічною" взимку. Уфологи вважають, що такі катаклізми випалять все на своєму шляху.

Нібіру
Нібіру

В останні кілька місяців у ЗМІ публікуються дедалі більше згадок про дивну загадкової планеті Нібіру, яка нібито повинна покласти кінець всьому живому на Землі. Деякі фахівці вважають, що аннунаки, що мешкають на планеті-вбивці, відповідальні за спалення собору Нотр-Будинок-де-Парі, інші ж заявляють, що Нібіру і зовсім не заселена, а смерть землянам принесе її гравітаційне вплив через колосальні розміри небесного тіла.

Земля
Земля

Нещодавно окремі експерти висунули теорію, яка у світлі останніх світових подій виглядає найправдоподібнішою. Досвідчені уфологи стверджують, що прибульці з Нібіру ховаються під водою в своїх просунутих кораблях, захищених від сильного тиску, і продовжують руйнувати тектонічні плити Землі заради виверження вулканів.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Судячи з усього, мешканці Планети Х обізнані про наукові досягнення людства і чудово розуміють, що пряме захоплення коштуватиме їм багатомільйонних втрат, якщо люди вдадуться до використання ядерної та іншого озброєння.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Судний день може настати для людства вже з дня на день у християнське свято Пасхи. Таким чином почнуть збуватися найстрашніші пророкування Ванги, Нострадамуса і Матрони Московської. Багато вважають, що планета теж готується до глобальних змін, які зайвий раз доводять неминучість швидкого Другого пришестя і початку нової ери - Царства небесного, яке буде доступне лише праведникам.

Нагадаємо, Едем на Марсі: секретна лабораторія прибульців зруйнувала теорію Дарвіна.

Як повідомляв Знай.uа позаземна фреска розкрила таємницю Скандинавії: шведи контактували з прибульцями.

Також Знай.uа писав, кам'яний дощ накрив індійський місто: люди бояться виходити з дому, вчені в шоці від того, що відбувається.