Ванга є однією з найбільш знаменитих прорицательниц. Вона часто робила пророкування про прийдешні катаклізми, які збувалися. Проте вона була не єдиною жінкою-пророком, чиї пророцтва збувалися.

Експерти звернули увагу на передбачення про Третю світову війну від Гунхильды Смелхус, яку називають "норвезької Вангою, адже її пророцтва також часто збігаються з подіями в світі.

Ясновидиця переконана, що буде кілька умов, які неодмінно призведуть до глобального світового конфлікту. При цьому винуватцем цього стануть зовсім не політичні інтриги сильних світу цього, а те, що у людства зміниться система цінностей.

Трьома ознаками швидкої Третьої світової війни "норвезька Ванга" назвала відхід у минуле традиційної сім'ї, запустіння храмів і потужний наплив мігрантів у країни Заходу.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Загроза масштабного конфлікту виникне і стане по-справжньому реальної, коли ці явища стануть очевидними.

Раніше повідомлялося, що унікальний прогноз озвучила мольфарка Клина. Вона працює за допомогою карт, ворожка розповіла, яке майбутнє приготували картидля України.

"Перемир'я якийсь буде з Росією. У 2019 року має закінчитися війна", - зазначила мольфарка побачене на картах.

Чинного президента українці зможуть отримати на раніше, ніж в 2020 році. Саме в цей час варто очікувати початок значних змін в країні.

Нагадаємо, пожежа в Соборі Паризької Богоматері пророкував Нострадамус.

Як повідомляв Знай. ua, знайдено зловісне послання до диявола.

Знай. ua писав, що секретна лабораторія прибульців зруйнувала теорію Дарвіна.