У мережі бурхливо обговорюють різні версії кінця світу ще з самого початку 2019 року. Після того, як обіцяний Апокаліпсис не відбувся у лютому і березні, експерти заявили, що він повинен настати саме в квітні. У цьому місяці смертоносна планета Нібіру здійснить задумане. Прибульці вторгнуться на нашу планету і знищать її. Останні прогнози свідчать, що 28 квітня в день Пасхи на людей чекає не просто кінець світу, а справжнісінький Армагеддон, який зітре з лиця Землі абсолютно все живе.

Нібіру
Нібіру

Конспірологи задумалися про те, з якою метою гуманоїди нещодавно знову навідалися на нашу планету. Деякі з них вважають, що жителів Нібіру цікавить Яблуко Едему. Завдяки цьому артефакту вони зможуть впливати на свідомість людства.

Очевидцями чергової висадки інопланетян стали жителі Сходу. Прибульці вирішили відвідати відому пустелю Ваді-Рам, розташовану в Йорданії. План гуманоїдів провалився. Вони побачили людей, камеру і одразу ж зникли.

НЛО в пустелі

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Конспірологи переконані, що це був корабель нибируанців.

У доісторичні часи в цій пустелі були знайдені петрогліфи і могильники, які вказують на значимість Ваді-Рам як місця проживання людей в давнину.

Ваді-Рам

Вчені досі знаходять тут безліч різних артефактів – цю пустелю вважають містичною. Конспірологи вважають, що тут може ховатися одна з баз Нібіру.

НЛО в пустелі

Виникнення НЛО може говорити про те, що метою інопланетян було потрапити саме в це місце. Але вони побачили камеру, людини і просто зникли.

Канадські уфологи повідомили:

"Такі візити не обіцяють людству нічого доброго. Відеоролик з прибульцями доводить, що кінця світу уникнути не вдасться. Ми всі загинемо, і з цим треба змиритися".

Пустеля Ваді-Рам

Як повідомлялося, у мексиканській пустелі мешкає змієподібний прибулець

Читайте також: чоловік побачив загадковий НЛО незвичайної форми, який нагадує чорну лінію

Як повідомлялося, НЛО "помчав" за поїздом, пасажир зомлів від страху, але встиг зняти найголовніше