Еротичний гороскоп на 24 квітня Овен

Сьогодні секс навряд чи підніме вам настрій. Ви не налаштовані на такого роду спілкування. Зате поговорити і пообніматися, ось це для вас.

Еротичний гороскоп на 24 квітня Телець

Перед тим, як приступити до любовних ігор вам з партнером слід вдосталь подуріти і посміятися один над одним. Тоді заряд ендорфінів зробить свою справу.

Еротичний гороскоп на 24 квітня Близнюки

За порадою зірок, вам краще утриматися від флірту з незнайомцями. Це може принести вам чимало неприємностей і ускладнень. Тільки постійний партнер або ви самі.

Еротичний гороскоп на 24 квітня Рак

Сьогодні в протилежному полі вам найбільше сподобається рішучість. А значить, якщо партнер не здатний на такі якості, то доведеться вам скоротати вечір на самоті.

Гороскоп на тиждень

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Еротичний гороскоп на 24 квітня Лев

Ви не зможете приховати ніякі емоції під час сексу, тому партнер дізнається про вас, ваші думки і почуття абсолютно все. Якщо є що приховувати, уникайте фізичного контакту.

Еротичний гороскоп на 24 квітня Діва

Сьогодні ваш коханий буде дуже сильно цікавитися різними новинками і винаходами. В цю справу він втягне і вас. Будьте готові до експериментів.

Еротичний гороскоп на 24 квітня Терези

Терезам пора виходити з дому і направляти свої стопи у напрямку до розважальних і змагальних закладам. Саме там, за запевненнями доленосних планет, ви отримаєте справжнє задоволення, по своїй силі цілком порівнянне з сексуальним…

Еротичний гороскоп на 24 квітня Скорпіон

Найсильніший ефект під час любовних ігор будуть мати саме слова. Вони і створять всю атмосферу, тому потрібно вам задати тон, а партнер вже продовжить.

Еротичний гороскоп на 24 квітня Стрілець

Сьогодні можлива навіть алергія на дотики. Ваше тіло не захоче, щоб його взагалі чіпали і підсвідомо буде реагувати на будь-який подразник.

Еротичний гороскоп на 24 квітня Козеріг

Додайте більше металу до вашого еротичного гардеробу. Партнеру сподобається такий образ, а секс отримає нові фарби і блиск.

Еротичний гороскоп на 24 квітня Водолій

Ви сьогодні зробите абсолютно все, що завгодно, якщо вас похвалять і звеличать. А якщо про це ще й друзям розкажуть, то ви готові займатися сексом хоч стоячи на голові.

Еротичний гороскоп на 24 квітня Риби

Сьогодні зірки не обіцяють Рибам феєричного сексу, незабутніх відчуттів і приголомшливих експериментів. Навпаки, вони пропонують вам насолодитися сповна тим небагатьом, що у вас є зараз і буває кожен день.

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що зустрічі собак після довгої розлуки зі своїми власниками здатні зворушити будь-кого.

Як повідомляв портал "Знай.uа": дієтологи розкрили ще один секретний спосіб швидкого схуднення.

Також "Знай.uа" писав, що квітень приготував для кожного знака Зодіаку чимало сюрпризів, але деяких з них очікує нечувана удача.