Позитивні емоції і сміх важливі для людини. Вони не тільки продовжують життя, але і дарують світло вам і всім навколо вас. Знай.uа підібрав найкращі меми, картинки і жарти, щоб від смутку і печалі не залишилося і сліду.

Користувачі мережі побачили на смішних ескізах улюблених кумирів

Художники твіттера придумали новий флешмоб: вони малюють типажі персонажів, яких їм подобається шиперити (тобто вважати парочкою). На їх ескізах легко можна впізнати героїв мультфільмів Міядзакі, «Доктора Хто» і, наприклад, «Володарі перстнів» — та й взагалі кого завгодно, якщо у вас достатньо розвинена фантазія і кругозір. Але знайшлися і незадоволені коментатори: деякі з показаних відносин здаються їм токсичними.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію
Показати ще

Тренер «Торонто» підірвав Інтернет за 11 секунд

В твіттері стало популярним відео, як тренер баскетбольної команди «Торонто» Нік Ньорс розпереживався під час матчу. Після одного з ігрових епізодів коуч застиг і кілька секунд простоявши зі здивованим виразом обличчя. Таке щире ставлення до своєї роботи зробило Ніка новим мемом.