Вчені з усього світу протягом багатьох років не можуть розкрити таємницю зникнення Атлантиди. Вони регулярно знаходять докази існування цієї загадкової держави. Цього разу вчені з'ясували, що Всесвітній потоп пов'язаний з атлантийцями. Вони припускають, що стародавня цивілізація насправді не вимерла, а лише пристосувалася до нових умов життя. І скоро вона зробить так, що Земля потоне у новому Всесвітньому потопі.

Атланти мешкають під виявленими вченими руїнами. Вони працюють над збільшенням температури океану. Після потопу на Землі сформуються ідеальний умови життя стародавніх людей.

Атлантида

На думку вчених, жителі Атлантиди були розвинені інтелектуально і технічно. Вони багато в чому перевершували людей. Крім того, вони відмінно розбиралися в науках. Це наштовхнуло вчених на думку про те, що вони знали про небезпеку, що насувається, і їм вдалося запобігти свою загибель. Експерти порівнюють атлантів із сучасними людьми. Якщо вони перевершують людство, яке зараз населяє Землю, то точно були готові до кінця світу.

Атлантида

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Вчені припустили, що причиною загибелі став метеорит, який впав на планету. Зіткнення сталося неподалік від бермудського трикутника. Маса небесного тіла перевищувала 2 мільйони тонн. Тому бігти в іншу точку Землі просто безглуздо.

Єдиний виходом із даної ситуації було піти під воду. Можливо, атланти заздалегідь побудували підземні ходи, в яких можна було б сховатися від наслідків зіткнення. Ніхто не сумнівається в тому, що це їм під силу. Адже в затонулому місті на півдні Європи були знайдені і багатоповерхові будівлі, і каналізація.

Атлантида

Фахівці намагаються пов'язати давніх атлантів з глобальним потеплінням. Вони дійсно можуть влаштувати Всесвітній потоп. Атланти жили ще в 1600 роках до нашої ери. За такий тривалий період повинна була відбутися вражаюча еволюція. Напевно у них з'явилися зябра.

Цілком імовірно, що атлантийці підігрівають океан знизу, підвищуючи середню температуру. Якщо трапиться потоп, всі континенти опиняться під водою. І єдиними, для кого це вигідно, є саме титани. Вони зможуть відродити свою цивілізацію на планеті.

Атлантида

Як повідомляв портал "Знай.uа", Google Earth розгледіли загадкове підводне місто.

Нагадаємо, унікальна у своєму роді статуетка розкрила таємницю невідомої цивілізації.

"Знай.uа" писав, космічні супутники зафіксували руїни загубленого міста.