Село Ігба Ора, яке знаходиться у Нігерії, називають "столицею близнюків": у невеликому населеному пункті проживає 50 таких пар. Передає Clutch.

У Ігба Ора близнюки почали з'являтися з 1970-х років. Місцеві жителі вважають, що всьому виною особливе харчування, але вчені дотримуються іншої думки.

Сільські жителі припускають, що близнюки постійно народжуються через популярний інгредієнт місцевих страв - листя бамії. Нібито, у спеції міститься гонадотропін - гормон, що стимулює розвиток яйцеклітин.

Популярні новини зараз
Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Однак, розвінчала міф лікар-акушер Екуджумі Оларенваджу зі столиці Нігерії Лагосу. За її словами, розгадку слід шукати в генетичному коді. Село Ігба Ора довгий час була закритою, і її мешканці не мали контактів з іншими жителями інших населених пунктів. У результаті, їм довелося створювати шлюби з родичами, а дітям передавали гени, які відповідають за здатність народжувати близнюків.

Екуджумі Оларенваджу вважає, що раціон ніяк не впливає на здатність народжувати близнюків, адже бамії їдять по всій Африці.

Раніше повідомлялося, що робот на ім'я Єва дебютував у якості весільного фотографа. Розробники повідомили, що він використовував спеціальну технологію розпізнавання осіб, щоб знімати не тільки закоханих молодят, але й гостей.

Перед тим, як зробити знімок, робот-фотограф попередньо питав дозвіл у кожного з учасників заходу. Деякі люди просили Єву відразу ж роздрукувати знімок. Інші ділилися отриманими зображеннями у мережі завдяки вбудованому в робота інтерфейсу.

Молодята зазначили:

"Це була відмінна розвага в наш день, а також відмінна заміна традиційним фотобудкам. Багато гостей до сих пір під враженням".

Нагадаємо, привид жінки налякав працівника автозаправки.

Раніше Знай.uа повідомляв, як найбагатші люди у світі починали кар'єру.

Також Знай.uа писав, археологи натрапили на найбільший завод племені майя і втратили дар мови.