Напередодні очікуваного Апокаліпсису, який повинен відбутися вже зовсім скоро, активізувалися непізнані літаючі об'єкти. Уфологи з усього світу пов'язують їх з убивчою планетою Нібіру. Експерти вважають, що після її вторгнення на планеті буде знищено все живе. За прогнозами, це відбудеться на Великдень, 28 квітня 2019 року.

Кінець світу

На думку уфологів, Земля потрібна інопланетянам через рідкісні і неймовірно корисні копалини. Прибульці їх використають для своїх кораблів, а також для створення надпотужної зброї.

Недавня подія стала черговим доказом наближення кінця світу. У небі над Найробі, столицею Кенії, зафіксували щось незвичайне. Місцеві побачили яскравий літаючий об'єкт.

Вторгнення Нібіру в Африку

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще

Відомо, що тут розташовані найбільші поклади рідкісних металів і руд – ніобію, флююрита і бариту. У Нібіру немає таких ресурсів, тому вона обрала нашу планету для їх видобутку.

Уфолог на ім'я Нік Поуп вважає, що на Землі зберігаються компоненти для створення неймовірно потужної зброю. Конспірологи поки не прийшли до єдиної думки щодо виготовлення цієї зброї. Але вони впевнені, що і без нього у прибульців достатньо ресурсів для того, щоб знищити людство.

Кінець світу

Експерти вважають, що гуманоїдів зацікавила рідкісна руда в Африці. Люди є перешкодою для отримання необхідних ресурсів, а отже, їх потрібно знищити.

Експерти повідомили:

"Нібіру висмокче з нашої планети все по максимуму, а потім завдасть удар, після якого в живих вже ніхто не залишиться".

Мабуть, почати вбивча планета вирішила з Африки.

Найробі, Кенія

Як повідомляв портал "Знай.uа", Апокаліпсис вже почався, з'явилися докази вторгнення Нібіру.

Знай.uа писав: астрофізик заявив, що більше не вірить у Нібіру, прибульці затуманили розум людству.

Нагадаємо, вторгнення Нібіру спровокувало масові жертви, справи землян кепські.