Серіали замінили багатьом людям "живе" спілкування, звичайно, це всього лише розвага, однак останнім часом їх з'явилося безліч, на будь-який смак. Ситуація набуває масштабів епідемії - "серіальної епідемії".

Виявляється, що навіть у британській королівській родині є шанувальники серіалів. Ними виявилися принц Вільям і Кейт Міддлтон. Так, днями герцог Кембриджський дав інтерв'ю англійським журналістам, в якому відверто зізнався, що вони з Кейт великі шанувальники серіалів: "Як тільки з'являється вільний час ввечері, ми обов'язково їх дивимося".

Принц Вільям і Кейт Міддлтон
Принц Вільям і Кейт Міддлтон

А ще Вільям розповів, які серіали вони люблять найбільше! "Ми великі прихильники Батьківщини та Ігри престолів", заявив він.

Популярні новини зараз
Росія готується до масштабного наступу: коли чекати нової атаки Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

До речі, в 2017 році німецький актор Том Влашиха, який зіграв у "Грі престолів" Якена Хгара, познайомився з подружжям під час їх візиту в країну, а після поділився з журналістами, що Кейт і Вільям намагалися з'ясувати у нього фінал серіалу. Цікаво, вони вже в курсі, хто займе Залізний трон?

Варто нагадати, що в мережі ходить нахабний спойлер з нового сезону "Гри Престолів". Так, фанати помітили, що на плакаті нового, 8 сезону легендарного серіалу, на якому зображений Король ночі, що йде за черепами, цікаву деталь. І ця деталь, натяк від творців серіалу, видала, хто з улюблених персонажів помре. Спостережлива фанатка помітила череп з короною - точно такий же, яку носить Серсея. І так, можна зробити висновок, що Король ночі, швидше за все, покінчить з Серсеєю.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що 9 травня телеканал "Україна" покаже українцям прем'єрний 12-серійний серіал "Чуже життя" виробництва компанії Star Media. Про це повідомляє прес-служба телеканалу. Дії фільму розгортаються протягом драматичних 16 років – з 1939 по 1955 рік. Це сага про кохання чотирьох героїв, яким належить зіткнутися з найстрашнішим випробуванням – війною і повоєнними репресіями.

Нагадаємо, зірка "Гри престолів" Мейсі Вільямс вперше роздяглася перед камерою фото 18+.

Як повідомляв Знай.uа матір драконів вже не та: Емілія Кларк в образі метелика прикрасила модний глянець.

Також Знай.uа писав, помер Великий європейський правитель: сумує увесь світ.