Мабуть, один з найвідоміших і найзагадковіших астрологів всіх часів і народів — це Мішель Нострадамус. Весь його містичний життєвий шлях з дитинства оточений безліччю "дивовижних історій". Подейкують, що вже в ранньому дитинстві Мішель виявляв незвичайні здібності.

Так, багато передбачень вже збулися. Прийшов час розкрити нашим читачам деякі прогнози Нострадамуса щодо України та її найближчих сусідів. Так, такі теж були. Перше і найголовніше передбачення на 2016 рік від відомого Нострадамуса говорить про те, що на початку цього року на Землі народиться новий месія, який в майбутньому стане об'єднувачем земель і врятує цивілізацію від зла і розпусти, в яку люди будуть повільно занурюватися. Більше того, саме до початку цього періоду Нострадамус відносить зародження нової релігії, яка дуже швидко поширюватися по всьому світу і навколо якої об'єднається все суспільство.

Нострадамус
Нострадамус

На території, де сьогодні Україна, виникне центр нової цивілізації, всі пророки одностайні. Едгар Кейсі стверджував, що Україна стане центром нової цивілізації. Те ж саме говорив і Нострадамус: "Лиха, що загрожують людству, обійдуть Україну стороною". За словами Нострадамуса, "розбита Україна стане батьківщиною релігійного відродження християнського світу".

українці
українці

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Прогноз Нострадамуса на 2016 рік у сфері розвитку економіки свідчить про стабілізацію всієї економіки в світі. Люди почнуть заселяти підводне середовище морів і океанів. Розвиватися будуть і звичайні міста. Вчені досягнуть результатів в області генетичного клонування. В 2025 році Росія остаточно розлучиться зі своїм утопічним (комуністичним минулим) минулим, припинять святкувати день революції 7 листопада. Європа повністю об'єднається, але Великобританія вийде зі складу об'єднаної Європи через суперечки з Францією.

Нагадаємо, Третя світова війна: "норвезька Ванга" озвучила страшне пророцтво.

Як повідомляв Знай.uа прибульці з Нібіру нишком готують Апокаліпсис: нікому не сховатися, Земля в небезпеці.

Також Знай.uа писав, Великодній Апокаліпсис: землян попередили про найкривавіше свято за 1700 років.