Американки на ім'я Кендра і Малія, які народилися зрощеними в області живота, до чотирьох років ділили одне тіло. Про те, як дівчата виглядають зараз, передає Clutch.

Канал BBC зняв документальний фільм про сестер, яким чотири роки тому зробили операцію по розділенню, яка тривала 26 годин. У результаті цього розділили сіамських близнюків, але обидві дівчинки залишилися одноногим. Як виглядають дівчата через 13 років після доленосної операції?

<a href=

Сестри звикли жити у своїх тілах. Їх вилікували від сколіозу, а Кендрі ще довелося пересадити нирку анонімного донора, адже нирка матері не прижилася. Незважаючи на захворювання, сестрам вдалося закінчити школу в звичайному режимі.

<a href=

Популярні новини зараз
У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки Українських пенсіонерів звільнили від земельного податку, дали знижку на ЖКП: хто у списку
Показати ще

У школі близнючки Маліка і Кендра були активними ученицями, які часто спілкувалися з іншими учнями. Сестри зізнавалися, що цінували те, що однолітки ніколи не знущалися над ними. Їх найкраща подруга Марія сказала: "Вони багато у чому навчили мене, наприклад, проходити випробування і приймати їх з витонченістю і сміливістю".

<a href=

Хоча дівчатка і є близнюками, у них абсолютно різні характери. Маліка - одиначка, вона любить читати і часто поринає у свої думки. Кендра - дуже товариська, і більше за все на світі любить проводити час з однолітками.

<a href=

Нагадаємо, незвичайний малюк з'явився на світ в одному з пологових будинків Ель-Фаллуджі. У дитини спостерігається рідкісна аномалія, у результаті якої у нього немає носа і розвинулася мікроцефалія.

Раніше Знай.uа повідомляв, бразильські дівчатка-близнюки зі зрощенними головами нарешті зможуть жити окремо один від одного. Дівчинки Ізабель і Ісидора Фрейтас з Сеари стали першими близнюками, народженими у Бразилії з діагнозом краніопагія. У результаті чого дівчинки зрослися головами, однак у кожної сформований повноцінний мозок.

Також Знай.uа писав, в одній з лікарень Ємену на світ з'явилися сіамські близнюки найрідкіснішої можливих форм. Зовні брати Абдул-Халід і Абдул Рахім нагадують одну двоголову дитину.