Головне християнське свято може стати останнім в історії людства. Уфологи вважають, що на Великдень 28 квітня 2019 року нашу планету накриє тінню. Землю поглине темрява і холод, і льодовики покладуть кінець життя на планеті.

Льодовик

Таємнича планета, яку обговорювали вчені протягом багатьох років, перестала бути таємничою. Уфологи зробили безліч заяв про те, що всі посланці Нібіру повертаються додому. Це може говорити лише про одне – прибульці готують щось по-справжньому грандіозне.

Темрява на Землі
Темрява на Землі

За прогнозами експертів, вбивча планета Нібіру повинна долетіти до Землі вже в цю неділю. Якщо враховувати той факт, що її розміри значно перевищують розміри нашої планети, вона просто накриє нас тінню. В атмосфері зависне пиловий хвіст, який створить пиловий купол. При цьому парниковий ефект не розтопить льодовики, і люди не захлинуться у величезному океані. Все буде зовсім інакше – без тепла і світла Сонця льодовики почнуть стрімко збільшуватися. Вони покриють моря і сушу вічною мерзлотою.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Для пенсіонерів буде більше грошей у квітні
Показати ще

Льодовики

Існує ще одна, діаметрально протилежна думка. Деякі уфологи вважають, що Нібіру – це гігантський космічний організм, який сприймає Землю як свого молодшого брата, який давно був загублений. Незабаром відбудуться довгоочікувані обійми родичів. Але, на жаль, вони знищать людство.

Нібіру
Нібіру

Читайте також: названа нова дата Апокаліпсису, Землю атакують інші планети, залишилося 8 місяців.

Як повідомляв портал "Знай.uа" біблійне пророцтво про кінець світу збувається. "Війна Гога і Магога" завершиться апокаліпсисом, про це було відомо тисячі років тому.

Знай.ua писав: експерти попередили про те, що через 100 років наша планета перетвориться на гарячу точку, цілі держави будуть стерті з лиця Землі.

Нагадаємо, що сусідня галактика зіткнеться з Чумацьким шляхом, після чого наша Сонячна система потрапить у космічну воронку.