Гороскоп на 9 травня Овен

Сьогодні ви можете бути щедрими. Можете не витрачати багато грошей, але це принесе відчутну користь у майбутньому.

Гороскоп на 9 травня Телець

Ближче до вечора вас почне веселити абсолютно все. Постарайтеся, щоб ніхто не бачив вашу посмішку в невідповідні моменти. Буде дуже ніяково.

Гороскоп на 9 травня Близнюки

Ви, як вихор, який нікому не втримати. Але ви і не розумієте, куди так потужно мчите. Зупиніться на секунду і подумайте про свою мету.

Гороскоп на 9 травня Рак

Якщо цей день вийшов невдалим, то потрібно просто ще раз оцінити свої дії. Швидше за все десь була помилка, а не весь світ зненавидів вас.

Гороскоп на тиждень

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Гороскоп на 9 травня Лев

Сьогодні ви зможете переконати в правоті своєї позиції кожного. Ніхто навіть протестувати не буде. Будьте акуратніше, не нав'язуйте те, у що самі не вірите.

Гороскоп на 9 травня Діва

Постарайтеся сьогодні ні з ким не сперечатися і не змагатися. Якщо є більше одного учасника, включаючи вас, то вам в цей день точно не перемогти.

Гороскоп на 9 травня Терези

Немає сенсу переконувати людей, що ви робите правильно. Просто робіть так, як вважаєте за потрібне. Вашу правоту визнають пізніше.

Гороскоп на 9 травня Скорпіон

Сьогодні вам щастить. Ви надовго запам'ятаєте цей день, як дуже хороший, якщо тільки самі не надумаєте його зіпсувати.

Гороскоп на 9 травня Стрілець

Варто влаштувати якийсь вечір і запросити друзів. З вас сьогодні вийде дуже гостинний господар або господиня.

Гороскоп на 9 травня Козеріг

Не давайте волю емоціям, інакше втратите щось дуже дороге. Думайте кілька разів, перед тим, як хоч щось сказати.

Гороскоп на 9 травня Водолій

Лише вашого бажання буде недостатньо, щоб досягти мети. Вам потрібно робити більше кроків, або хоча б перший.

Гороскоп на 9 травня Риби

Сьогодні ви навряд чи досягнете визнання. Похваліть себе самі, не варто чекати милості від оточуючих.

Як повідомляв портал Знай.ua, в травні українців чекають як мінімум три дні, коли висока ймовірність магнітних бур. Це відбувається, оскільки активність на поверхні сонця досягає піку. Метеочутливі люди можуть відчути нездужання.

Нагадаємо, любителів пікніків попередили, що цього літа кліщів буде більше, ніж зазвичай. Завдяки погодним умовам, які забезпечують ідеальні умови для кровососів. Це означає, що підвищується ризик контакту з кліщем. Лікарі сказали, як себе гарантовано захистити.

Також Знай.ua писав, що погода випробує українців на міцність в травні. На нас чекає температурна аномалія: такого не було вже багато років. А червень стане аномально спекотним місяцем.